Belediyespor liderlik koltuğunu bırakmıyor!

TFF 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Karacabey Belediyespor, geçtiğimiz Cumartesi günü sahasında Batman Petrolspor’u 4-1 mağlup ederek çıkışını sürdürdü ve üst üste 3. galibiyetine uzandı.
Önemli bir 3 puanı daha hanesine yazdıran mavi siyahlılar, bu galibiyet sonrası puanını 23’e yükseltirken, Darıca Gençlerbirliği’nin sahasında Bayrampaşa ile 1-1 berabere kalmasıyla yeniden liderlik koltuğuna oturdu.
Geçtiğimiz hafta Muğla deplasmanında alınan 3-1 zaferin ardından geçen Cumartesi günü de taraftarı önünde Batman Petrolspor’la karşılaşan Karacabey Belediyespor, sahadan 4-1 galibiyetle ayrıldı. M. Fehmi Gerçeker Stadı’nda oynanan mücadeleyi Gökhan Özbulut, Kerem Kalkan ve Servet Bozkurt’tan oluşan hakem üçlüsü yönetti.
Karacabey Belediyespor sahaya; Hasan Güleryüz, İlyas Yılmazer, Onur Özcan, Rasimcan Değirmenci, Sergen İlhan, Muhammet Fettahoğlu, Gökhan Cingirt (Dk. 66 Saruhan Fındıkçı), Selçuk Kaban (Dk. 88 Ahmet Bahçıvan), Arda Yılmaztürk (Dk. 73 Ömer Çetinbaş), Abuzer Gaffar Toplu ilk onbiriyle çıktı.
Maçın başından sonuna kadar rakibine üstünlüğünü kabul ettiren temsilcimiz Belediyespor, 23. dakikada Veli Akbulut’un kendi kalesine attığı golle 1-0 öne geçti. Ardından dakikalar 39’u gösterdiğinde Karacabey Belediyespor’un golcüsü Abuzer Gaffar sahneye çıktı ve takımının 2. golünü kaydetti. Karşılaşmanın ilk devresi 2-0 Karacabey Belediyespor üstünlüğü ile sona erdi.
İkinci yarıda da istediği oyunu rakibine kabullendiren mavi siyahlı temsilcimiz, 51. dakikada Arda Yılmaztürk’ün golüyle farkı 3’e çıkardı.
3-0 geriye düştükten sonra farkı azaltmak isteyen konuk Batman Petrolspor, 59. dakikada Fatih Aydın’ın golü skoru 3-1’e getirdi.
Özellikle ikinci devresi gol düellosuna dönüşen maçın 62. dakikasında Onur Özcan’ın golüyle temsilcimiz farkı yeniden 3’e çıkartarak skoru 4-1 yaptı.
Karşılaşma sonucunda Karacabey Belediyespor, Batman Petrolspor’u 4-1 mağlup ederek önemli bir 3 puanı hanesine yazdırdı.
Temsilcimiz Belediyespor, bu galibiyetle puanını 23’e yükseltirken, lider Darıca Gençlerbirliği’nin sahasında Bayrampaşa ile 1-1 berabere kalması sonrası zirvenin yeni sahibi oldu.
Temsilcimiz yarın saat 14.00’te Ziraat Türkiye Kupası 4. Eleme Turu maçında sahasında 2. Lig ekiplerinden Tuzlaspor’la karşı karşıya gelecek. Karacabey Belediyespor, bu maçın ardından 3 Kasım Pazar günü ligin son sıralarında yer alan Gümüşhane temsilcisi 1954 Kelkit Belediyespor’la deplasmanda karşı karşıya gelecek. Mücadele saat 13.00’te başlayacak.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.