Belediyespor, adını 4. tura yazdırdı

TFF 3. Lig’deki gururumuz, 3. Grup lideri Karacabey Belediyespor, Ziraat Türkiye Kupası 3. Turu’nda geçtiğimiz Salı günü konuk ettiği TFF 1. Ligin lideri Ümraniyespor’u 2-0 yenerek büyük bir başarı elde etti. M. Fehmi Gerçeker Stadı’nda müthiş taraftar desteğini de arkasına alan temsilcimiz, Selçuk Kaban ve Berk Taşkın’ın golleriyle rakibini net bir skorla mağlup ederek adını 4. tura yazdırdı.
Zorlu mücadeleyi Emre Kargın, Fatih Söyler ve Emir Eray Eyisoy’dan oluşan hakem üçlüsü yönetti. Maça kontrollü başlayan ve bitiş düdüğüne kadar disiplinden kopmayan mavi siyahlı temsilcimiz, Ümraniyespor karşısında başa baş bir oyun sergiledi. İlk devresi golsüz sona eren mücadelenin ikinci yarısına ise Karacabey Belediyespor adeta golle başladı. Maçın 47. dakikasında kazanılan penaltı atışını gole çeviren Selçuk Kaban, Karacabey’i 1-0 öne geçirdi.
İlerleyen dakikalarda konuk Ümraniyespor beraberlik için kalemize yüklense de, iyi savunma yapan Karacabey Belediyesporlu futbolcular gole izin vermedi. Kontra ataklarla da rakip kalede tehlikeler yaratan temsilcimiz Karacabey Belediyespor, dakikalar 82’yi gösterdiğinde Berk Taşkın’la 2. golü bularak işi bitirdi.
Golün ardından Karacabey Belediyespor’lu futbolcular ve taraftarlar büyük bir sevinç yaşadı. Maç boyunca oyun disiplininden kopmadan, kusursuza yakın ve ne yaptığını bilerek mücadele eden temsilcimiz, TFF 1. Lig lideri Ümraniyespor’u Türkiye Kupası’ndan eleyerek bir üst tura yükselmeyi başardı.
Tarihi bir başarıya imza atan Karacabey Belediyespor’un 4. turdaki rakibi ise, 3. tur müsabakaları sonrası belli olacak.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.