Belediye’nin yanıtı gecikmedi

Karacabey İşçi Partisi İlçe Başkanı Ahmet Aygün Ata’nın, “Belediyespor” ve “İlçe stadının genişleme alanı” ile ilgili iddialarına Belediye’den yanıt geldi.
Belediye Basın Birimi’nden servis edilen isimsiz açıklamada, İşçi Partisi İlçe Başkanı Ahmet Aygün Ata’nın iddialarının ‘asılsız, yersiz ve talihsiz’ olduğu belirtildi. Açıklamada şu ifadelere yer verildi:
“Stadyumun genişleme alanındaki imar plan değişikliği, 01.11.2011 tarihinde, yani geçmiş dönemde yapılmıştır. Bugünkü yönetimin alınan bu kararla hiçbir ilgisi bulunmamaktadır. Bu konuya tepkinin, 4 yıl önce verilmesi gerekliydi. Ahmet Aygün Ata’nın bu güne kadar tepki göstermemesi oldukça manidardır.
Ahmet Aygün Ata’nın bir diğer iddiası ise Karacabey’in profesyonel ligde temsil edilmesinin önüne geçildiği şeklindedir. Bu yersiz ve talihsiz açıklama ne yazık ki hiçbir gerekçeye dayanmamaktadır. Belediye olarak spor kulübümüze yaptığımız destekler aşikârdır. Takım yönetimi ve futbolcuları ile olan sıkı diyalogumuz başarıyı beraberinde getirmektedir. Böylelikle henüz maçlar bitmeden şampiyonluğu garantiledik.
Ahmet Aygün Ata’nın bu konudaki yorumu yersiz ve mantık dışıdır. Belediye destekleri ve teşvikleriyle şampiyonluğu üst üste yaşayan bir takımı oluşturan yönetime iftiradır.
Diğer yandan Bursa’da 3. Ligte yer alan ve adının anılmasının nezaketsiz bir davranış olacağı düşüncesi ile ismini vermekten imtina ettiğimiz takımla yaptığımız görüşmeler neticesinde, teklifin Karacabey’in menfaatleri ile örtüşmediğini gördük ve birleşme kararından vazgeçtik. Söz konusu toplantıda ilçemiz dinamikleri, sivil toplum örgütü temsilcileri ve resmi yetkililer de yer aldı ve konuşulanlara şahit oldu. Konuyla ilgili biraz araştırma yapma gereği duyulsaydı, bu yersiz açıklamalara gerek kalınmaz ve aranılan cevaba ulaşılabilinirdi.
Takımların birleşmesi ile ilgili toplantıda takım yetkilisi, Karacabey’in uygun bir ilçe olduğu her fırsatta dile getirildi. Bu takımımıza verdiğimiz değeri ve başarısını göstermektedir.
Maçlar bitmeden şampiyonluğu garantileyen kulübümüze, Belediye’nin her türlü desteği ve ilgiyi göstermesine rağmen içi boş açıklamalarla çamur atılmaya çalışılması üzücüdür.
Son olarak Ata’nın açıklamasında yer verdiği ‘Rant oluşturuluyor’ iftirası ile ilgili olarak Belediyemizin yasal yollara başvuracağını kamuoyuna bildiririz.”

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.