Belediye’den muhtaçlara ev temizliği hizmeti

*Karacabey Belediyesi; yaşlı, kimsesiz ve bakımı muhtaç vatandaşlar için başlatılan ‘Kimsesizlerin Kimsesi Var’ isimli proje kapsamında, desteğe ihtiyaç duyan vatandaşlar için evlerde temizlik ve bakım hizmeti vermeye başladı.

Son dönemde uygulamaya koyduğu ekonomik, sosyal, kültürel ve sportif projelerle, ilçe halkının da haklı takdirini kazanmayı başardıklarını belirten Karacabey Belediyesi, sosyal yardımlaşma adına yeni projeleri hayata geçirmeyi de sürdürüyor.
Karacabey Belediyesi’nin hayata geçirdiği ve ‘Kimsesizlerin Kimsesi Var’ ismi verilen kampanya kapsamında yaşlı, kimsesiz ve bakımı muhtaç vatandaşların yaşam standartlarının arzu edilen düzeye yükseltilmesi adına, belediye tarafından evlerde temizlik ve bakım hizmeti verilmeye başladı.
Aynı zamanda AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı da olan Karacabey Belediyesi Meclis Üyesi Hamiyet Karan Özenli ve Hatice Kılıç başkanlığında yürütülen ‘Kimsesizlerin Kimsesi Var’ isimli kampanya kapsamında; yaşlı, kimsesiz ve bakıma ihtiyacı olan vatandaşların, evlerindeki fiziki bakım ve onarımlarının yanı sıra, baştan ayağa temizlikleri de gerçekleştiriliyor. Başlatılan proje, mahalle muhtarları ile koordineli olarak yürütülüyor.
Ali Özkan: Mazlum ve muhtaçların yanında olmak türk milletinin hamurunda var
Hasta, yaşlı ve bakıma muhtaç olan bireyler için Türk-İslam medeniyetinin geçmişten bu yana tüm toplumlar önünde her zaman farkını ortaya koyduğunu dile getiren Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan da konu ile ilgili olarak görüşlerini dile getirdi.
Geçmişten beri süregelen bu anlamlı kültürü yaşatmaya devam edeceklerini kaydeden Başkan Özkan; “Mazlum ve muhtaçların yanında olmak, Türk milletinin hamurunda olan en güzel hasletlerden birisidir. Bu kültürün mirasçıları olmaktan gurur duyan bizler de bu güzel görevleri kararlı bir şekilde yerine getirmeye gayret ediyoruz. Bu kampanyanın başarılı olup daha da geniş kesimlere ulaşması adına her türlü desteği vermeyi de sürdüreceğiz” şeklinde konuştu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.