Belediye’den engellilere ziyaret

Başkan Vekili Burhan Sevinç, Belediye’ye 10 üzerinden 8 not verdi:
Karacabey Belediyesi, “3 Aralık Dünya Engelliler Günü” nedeniyle özel eğitim sınıflarında okuyan öğrencilerle bir araya geldi.
            Belediye Başkan Vekili Burhan Sevinç, Başkan Yardımcısı Meral ile Meclis Üyesi Abdullah Akkoç, Cumhuriyet, Ömer Matlı ve Taşlık İlköğretim Okulu’nun yanı sıra Fiziksel Engelliler Derneği’ni de ziyaret ederek, bu anlamlı günü kutladı.
            Cumhuriyet ve Ömer Matlı İlköğretim Okulu’ndaki özel eğitim sınıfı öğrencilerine hediyeler veren Başkan Vekili Burhan Sevinç, daha sonra beraberindekilerle birlikte Taşlık İlköğretim’de Halk Eğitimi Merkezi’nin açtığı kurslarda eğitim görenleri ziyaret etti.
            Son olarak Fiziksel Engelliler Derneği’nde üyelerle bir araya gelen Başkan Vekili Sevinç, Belediye’nin her zaman engellilerin yanında olduğu mesajını verdi.
            Belediye’nin özellikle taşımalı sistemle engelli öğrencilerin evlerinden alınarak okullarına bırakılması ve daha sonra yeniden evlerine teslim edilmesi gibi önemli bir hizmeti vermesi, okul yöneticileri ile öğretmenler tarafından takdirle karşılandı.
            Her konuda eğitime büyük katkılar sağlayan Belediye’ye teşekkür eden okul yöneticileri, bu desteği hiçbir zaman unutmayacaklarını dile getirdi.
            Ziyaretlerin ardından konuyla ilgili bir açıklama yapan Başkan Vekili Burhan Sevinç, Belediye’ye 10 üzerinden 8 not verdiğini söyledi.
            Sevinç, “Bugün en mutlu ve en duygu yüklü günlerimden birini yaşadım. Belediye’nin eğitim ve engelliler için yaptıkları takdire değerdir. Bu yüzden 10 üzerinden 8 not veriyorum. Diğer kalan 2 notu da çalışmalarını bu şekilde devam ettirmeleri için bırakıyorum” dedi.
            Engelliler için rahat bir şekilde inip binecekleri bir otobüs sözü veren Başkan Vekili Burhan Sevinç, halkın da bu konuya duyarlı olması gerektiğini sözlerine ekledi.
            Başkan Yardımcısı Meral Eren ise, Belediye olarak her zaman engellilerin yanında olduklarını, olanaklar ölçüsünde desteklerini sürdürdüklerini kaydetti. Engellilerin topluma kazandırılmasına yönelik Karacabey’de açılacak “İş Okulları”na da destek vereceklerinin altını çizen Eren, engellilerin sahipsiz olmadığına dikkat çekti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.