Aydınlar Ocağı’ndan konferans

Mustafakemalpaşa Türkiye Aydınlar Ocağı Şubesi, 05 Aralık’ta düzenleyeceği, “’2023’te Nasıl Bir Türkiye?” konulu konferansla ilgili bilgi verdi.
            Prof. Dr. Nevzat Yalçıntaş’ın katılımıyla saat 19.30’da yapılacak konferans bu Cumartesi Kazım Barış Çokan Kültür Merkezi’ndegerçekleştirilecek.
            Aydınlar Ocağı’nın Şeyhmüftü Mahallesi, Balıkesir caddesi, Şekerci Sokak’taki binasında önceki gün tüm yönetim kurulu üyelerinin katılımı ile düzenlenen basın toplantısında konuşan Aydınlar Ocağı Mustafakemalpaşa Şubesi Başkanı Sadi Kurtulan; “1992 yılında kurulan Aydınlar Ocağı şubemizin açılış törenine Prof Dr. Nevzat Yalçıntaş da katılmıştı. İnsanlarımızın sıkıntılı günlerinde faaliyete geçen Aydınlar Ocağı, Cumhuriyetimizin 100.yılında Türkiye’yi 1.sınıf kültüre ulaştıracaktır.
Bu nedenle cumartesi günü saat 19.30’da düzenlenen konferansta, kısa bir tanıtım sonrası Prof. Dr. Nevzat Yalçıntaş, ‘2023’te Nasıl Bir Türkiye?’ konulu konferansta konuşarak, halkımızı aydınlatacaktır. Ücretsiz olan konferansa çevre ilçelerle birlikte tüm halkımız davetlidir” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.