Belediye’den Emniyet’e büyük hizmet

Yeni Polis Karakolu inşaatında sona gelindi:

Karacabey Esentepe Mahallesi’nde hizmet verecek olan yeni Polis Karakolu inşaatında sona gelindi. Karacabey Belediyesi öncülüğünde yapılan Polis Karakolu’nun bir hafta içinde Emniyet Müdürlüğüne teslim edileceği ve Kasım ayı başına kadar da hizmet vermeye başlayacağı bildirildi.

Temeli atıldıktan sonra yıllarca kaderine terk edilen ve geçtiğimiz Mart ayında inşaatına yeniden başlanılan Polis Karakolu için çalışmalarda artık sona gelindi. Yaklaşık 400 metrekareye yapılan yeni Polis Karakolu’nun inşaat alanının ise bin 200 metrekare olduğu kaydedildi.

Konuyla ilgili dün Belediye Başkanı Ergün Koç, İlçe Emniyet Müdürü Altan Özer, Esentepe Mahalle Muhtarı Ali Işık ile Emniyet ve Belediye yetkilileri, inşaatı hemen hemen sona eren Polis Karakolu’ndaki son durumu yerinde inceledi.

Polis Karakolu inşaatının tamamen Belediye olanaklarıyla yapıldığını belirten Başkan Ergün Koç, bu hizmeti Emniyet Teşkilatına sunmaktan mutluluk duyduklarını söyledi.

Karakolun çevre düzenlenmesinin de en güzel şekilde yapılacağını ifade eden Koç, “Bu hizmeti asli görevlerimiz arasında olmamasına rağmen, devlete olan yükümlülüklerimizi yerine getirmek için gerçekleştirdik. Karacabey’imize hayırlı olsun” dedi.

Belediyeye önemli hizmeti nedeniyle teşekkür eden İlçe Emniyet Müdürü Altan Özer ise, yeni Polis Karakolu sayesinde iş yükünün hafifleyeceğini ve hizmet kalitesinin de aynı oranda artacağını dile getirdi.

Diğer taraftan Polis Karakolu’nun Esentepe’de hizmet verecek olmasının asayiş yönünden çok iyi olacağını vurgulayan vatandaşlar, Belediye’ye teşekkür etti. Vatandaşlar, gün geçtikçe artan öğrenci sayısının 4 bine ulaştığını ve bu bölgede asayiş olarak büyük bir gereksinimin olduğunu ifade etti.

Zemin+2 kat yapılan yeni Polis Karakolu, iç ve dış görüntüsüyle de göz kamaştırıyor. Yeni Polis Karakolu'nun Okullar Bölgesi'nde olması nedeniyle Asayiş, Çocuk Büro, Toplum Destekli Büro Amirliği ile pasaport işlemlerinin burada faaliyet gösterebileceği bildirildi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.