Belediye’den basketbola altyapı desteği

İlçe sporuna çağ atlatma hedefine kararlılıkla ilerleyen Karacabey Belediyesi, bu hedefleri doğrultusunda yeni bir projeye daha imza attı.
Karacabey Belediyesi, TOFAŞ Spor Okulları ile kısa süre önce gerçekleştirdiği proje kapsamında, ilçedeki spor salonlarını ayarlanabilir yükseklikli potalarla donatıyor.
Basketbol okulu, yetenekli çocukların genç yaşta keşfedilmesi, spor bilim okulu, Karacabey’de basketbol şenliği, jimnastik ve trambolin konularında, TOFAŞ Spor Okulları ile ortak projeler gerçekleştiren Karacabey Belediyesi; Ömer İşcan ve Atatürk Kapalı Spor Salonu’nu, ayarlanabilir yükseklikli basketbol potaları ile donattı.
“Spor ile ilgili projelerimiz devam edecek”
İlçe sporunun çağdaş seviyeye ulaşması için ülkenin köklü spor kulüplerinden Tofaş ile gerçekleştirdikleri projelerin kararlılıkla sürdürüleceği mesajını veren Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan; “Ülkemizi emanet edeceğimiz genç nesillerin, en az bilgi kadar spor ve kültür açısından da donanımlı olmasına büyük önem veriyoruz. Sporun en az sağlık kadar; kötü alışkanlıklardan uzak durma, sosyal hayatın bir parçası olma, sağlıklı iletişim kurma becerilerini geliştirme konularında da büyük yararı var. İş hayatındaki başarıda, bilginin payı yüzde on ise; geriye kalan kısmı da iletişim ve sosyal faaliyetlerden geliyor. Bu nedenle insanımızı, çocuklarımızı, gençlerimizi, yaşları ne olursa olsun kültürel ve sportif faaliyetlerle buluşturmak istiyoruz. Bu konuda belediye olarak, Bursa’mızın gözbebeği Tofaş ile ortak çalışmanın yanı sıra; diğer tüm projeler ve yatırımlarımızı kararlılıkla sürdüreceğiz” şeklinde konuştu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.