Belediye’den annelere özel etkinlik

Karacabey Belediyesi’nin Atatürk Kültür Parkı’nda düzenlediği Anneler Günü Etkinliği ve Hıdrellez Şenliği, vatandaşların yoğun katılımıyla festival havasında gerçekleşti.
Çocuklarıyla gelen aileler bir yandan eğlenceli yarışmalarda çocuklarını izlerken diğer yandan piknik yaparak etkinliğin tadını çıkardı. Hıdırellez Şenliği ve Anneler Günü Etkinliği’nde, çocuklar ve anneleri için çeşitli animasyon gösterileri, yüz boyama, sürpriz yarışmalar, uçurtma ve balon dağıtımı, şişme oyun grupları yer aldı.
AK Parti Bursa Milletvekili Önder Matlı, Belediye Başkanı Ali Özkan, AK Parti İlçe Başkanı Murat Erol’un yanı sıra başkan yardımcıları ve vatandaşların yoğun ilgisi ile gerçekleşen şenlikte konuşan Başkan Özkan, “Bu yıl Hıdrellez ile Anneler Günü’nün aynı haftaya denk gelmesi nedeniyle etkinliklerimizi birleştirdik. İlçemizde birlik, beraberlik, dayanışma, kardeşlik ve sevgi duygularını pekiştirmek amacıyla baş tacımız annelerimizin gününü şenlik havasında kutlamanın anlamlı olacağını düşündük. Değerli annelerimizin bu anlamlı gününü kutluyor, başta kendi annem olmak üzere vefat eden bütün annelerimize Allah’tan rahmet diliyorum” dedi.
AK Parti Bursa Milletvekili Önder Matlı, “Anne ve babaya ‘öf’ bile dememeliyiz. Onlara iyi davranmalıyız. Anneler sadece senenin bir günü hatırlanmaz. Her gün annelere değer vermeliyiz. Yetim ve öksüz olarak büyümüş bir Peygamberin ebedi rehberliğinde şekillenen inancımız ve kültürümüzde ‘cennet annelerin ayakları altındadır.’ Bütün gençlerimize ve evlatlarımıza bugün ve her gün hakları ödenmez annelerinin gönüllerini almaları gerektiğini hatırlatıyor, toplumsal dokumuzun en büyük güvencesi olan ailemizin temel direği bütün annelere sonsuz hürmetlerimi takdim ediyorum. Hükümetimiz olarak bütün imkânlarımızla annenin, ailenin ve toplumun güçlenmesine çalışıyoruz. Bütün annelerimizi sevgiyle, hürmetle selamlıyor, anneler gününü kutluyorum” dedi.
Etkinlikte bütün annelere karanfil ve nilüfer çiçeği dağıtıldı. Ayrıca Dj Ali Toprak, Sibel Yıldırım, O Ses Hasan Çebi’in sahne aldığı, bir birinden farklı eğlencelerin gösterildiği etkinlikte Başkan Ali Özkan, günün anısına sanatçılara Karacabey simgelerinden oluşan seramik ile Longoz Ormanlarının sembolü nilüfer çiçeklerinden oluşan motifi takdim etti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.