Belediye’den 3 okula bayan hizmetli

Belediye’den 3 okula bayan hizmetli
Karacabey Belediyesi, eğitime katkı amacıyla hizmetli sıkıntısının en çok yaşandığı 14 Eylül İlköğretim Okulu, Hacı Ahmediye Onur İlköğretim Okulu ve Sadık Yılmaz Anadolu Ticaret Lisesi’ne 3 bayan hizmetli veriyor.
Konuyla ilgili Belediye Başkanı Ergün Koç’u ziyaret eden Kaymakam Dursun Balaban, Milli Eğitim Müdürü Hasan Turhan, 14 Eylül İlköğretim Okulu Müdürü Oktay Köseoğlu, Hacı Ahmediye Onur İlköğretim Okulu Müdürü Fahrettin Lenger ve Sadık Yılmaz Anadolu Ticaret Lisesi Müdürü İhsan Vurgun teşekkürlerini iletti.
Belediye olarak okullara önemli hizmetleri yerine getirdiklerini belirten Başkan Ergün Koç, “Eğitime yapılan hizmet, yarınlarımıza yapılan hizmettir.
Gerçekleştirdiğimiz ve gerçekleştireceğimiz her projeyi gençlerimizi ve çocuklarımızı düşünerek hayata geçiriyoruz. Eğitim kurumlarımız sağlık, hijyen ve rahatlık açısından güzel olmalı. Bu doğrultuda; milli eğitim ve okul müdürlerimizin taleplerini değerlendirerek, hizmetli sıkıntılarına çare olduk. Elimizden geldiği sürece de çocuklarımız için tüm olanaklarımızı kullanacağız” dedi.
Okullarda etkin hizmetin sağlanabilmesı için katkının gerekli olduğunu vurgulayan Kaymakam Balaban, “Hizmetli sıkıntısı olan okullarımız hala var ancak, zaman içinde hepsi çözülecek. Tüm okullarımızın doğal gaza kavuşması için de çalışmalarımızı hızlandırdık. 9 Şubat itibariyle Atatürk İlköğretim Okulu’yla doğal gaz hizmetini okullarımıza sırasıyla vereceğiz. Belediye’nin eğitime sağladığı katkılardan dolayı teşekkür ederiz” diye konuştu.
Milli Eğitim Müdürü Hasan Turhan ise, Belediye’nin her konuda eğitime önemli hizmetler verdiğini belirterek teşekkür etti.
Bugünden itibaren 14 Eylül İlköğretim’de Vildan Dülger, Hacı Ahmediye Onur İlköğretim’de Ziyafet Karacan ve Sadık Yılmaz Anadolu Ticaret Lisesi’nde Sultan Bulanık iş başı yapacaklar.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.