Belediye, yeni hal projesini esnafla paylaştı

Karacabey Belediyesi önceki gün gerçekleştirdiği istişare toplantısında, hal esnafıyla bir araya geldi. Fen İşleri Müdürü Adem Kahyaoğlu tarafından esnaflara yeni hal projesinin detayları aktarıldı.

Toplantıya Belediye Başkanı Ali Özkan, başkan yardımcıları, daire müdürleri ve mevcut hal esnafı katılım gösterdi. Fen İşleri Müdürü Adem Kahyaoğlu tarafından yapılan sunumla, yeni hal binası detaylarıyla esnafa anlatıldı.

“Karacabey’e yeni ve modern bir tesis kazandıracağız”      

Başkan Ali Özkan burada yaptığı açıklamada, “Yeni ve modern bir tesisi yakın zamanda Karacabey’e kazandıracak olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Ulaşımdaki mevcut değişimlere ayak uyduracak şekilde organize etmeye çalıştığımız yeni hal ile büyük pazarların nimetlerinden Karacabey olarak daha fazla faydalanabileceğimizi planlıyoruz. Öyle ki özellikle otoban ile İstanbul’da Esenler’deki bir toptancıya mal satmanın, İstanbul’un diğer ucundan yapılacak alışverişle aynı zamanda olması mümkün olabilecek.  Bu hal binası sadece ilçe bazında değil, bölgeyi ele alarak geliştirdik” şeklinde konuştu.

İstişare ve ortak akılla halka ve esnafa bunu anlatmak için bu toplantıyı yaptıklarını sözlerine ekleyen Özkan, “Proje üzerinde onların da fikir ve görüşlerini not ettik. Durum değerlendirmesini yine hep birlikte bir kez daha gözden geçireceğiz” dedi.

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.