Belediye Kademe tesisleri için kolları sıvadı

*’Modern belediyecilik’ anlayışıyla sürdürülebilir gelişimi esas alan Karacabey Belediyesi, ilçe genelindeki çalışmalarına kararlı adımlarla devam ediyor. Bu doğrultuda belediyeye bağlı Destek Hizmetler Müdürlüğü, Temizlik İşleri Müdürlüğü ve Fen İşleri Müdürlüğü’nün içerisinde yer alan Kademe tesisleri, yeni İstanbul – İzmir Otobanı güzergâhında yer aldığı için taşınıyor.
*Kademe tesislerinin taşınacağı yeni alanda birtakım incelemelerde bulunan Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, “Günümüz şartlarına ve organizasyon şemasına uygun tesis için kolları sıvadık. Belediyemizin bel kemiği konumunda olan Kademe tesisi, bu sayede halkımıza ve ilçenin ihtiyaçlarına daha uygun ve pratik şartlarda cevap verecek” dedi.

Karacabey Belediyesi’ne Bağlı Destek Hizmetler Müdürlüğü, Temizlik İşleri Müdürlüğü ve Fen İşleri Müdürlüğü’nün içerisinde yer alan Kademe tesisleri, yeni İstanbul – İzmir Otobanı güzergâhında yer aldığı için taşınıyor.
Mevcut Kademe alanının arkasına yapılan atölye ve idari bina, modern şartlara ve çalışma şemasına uygun dizaynı ile daha kullanışlı olacak. Toplam 8.300 m2’lik bir alanda faaliyete gösterecek olan yeni Kademe tesisinde, 1 idari bina ve 9 adet atölye faaliyet gösterecek. Tüm binalar iki katlı olacak ve toplam 1600 m2’lik bir kapalı alandan oluşacak atölyelerin iç dizaynı, organizasyon şemasına daha uygun bir şekilde kullanıma açılacak.
“Belediyemizin bel kemiği”
Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, Kademe tesisinin taşınacağı yeni alanda birtakım incelemelerde bulundu.
Tesisi dolaşan Başkan Özkan, mevcut tesisin günümüz şartlarına uyum sağlamakta zorlandığını söyledi. Özkan, otoban projesi ile gerçekleşecek olan zorunlu taşınmayı bir fırsata dönüştürdüklerine dikkat çekerek, “Günümüz şartlarına ve organizasyon şemasına uygun tesis için kolları sıvadık. Belediyemizin bel kemiği konumunda olan Kademe tesisi, bu sayede halkımıza ve ilçenin ihtiyaçlarına daha uygun ve pratik şartlarda cevap verecek. Bunun yanında yapılacak yeni düzenleme ile çalışan arkadaşlarımızın koşulları da daha iyi olacak” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.