Belediye ile Müftülük elele

Karacabey Belediyesi ile İlçe Müftülüğünün gerçekleştirdiği istişare toplantısında; ortaklaşa yürütülen çalışmaların daha da pekiştirilmesi kararı alındı.
İlçe Müftüsü Durmuş Ayvaz; Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan’ı ziyaret etti. Başkanlık makamında gerçekleştirilen istişare ve değerlendirme toplantısında, Camilerde belediyece yürütülen inşaat ve çevre düzenlemeleri ile yiyecek atıklarının israfının önlenmesi konuları masaya yatırıldı.
Belediyenin Merkez ve Kırsal Mahallelerdeki Camilerde yürüttüğü çalışmalardan memnuniyeti dile getiren İlçe Müftüsü Durmuş Ayvaz, ekmek ve yiyeceklerin çöpe atılması, israfının önlenmesi ve ‘Belediye Atık Yiyecek Toplama’ ekiplerine yardımcı olunması konularına da Cuma vaaz ve hutbelerinde yer verileceğini açıkladı.
Müftülüğün duyarlılığı ve ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan; “Tüm ilçe genelindeki camilerimizin fiziksel yapı ve tadilat çalışmaları ile çevre düzenleme çalışmalarını büyük bir hızla sürdürüyoruz. Elbirliği ile yürüttüğümüz çalışmalar bize şevk ve onur katıyor. İlçe müftülüğümüzün, atık yiyeceklerin israf edilmemesi ve ihtiyaç olduğu yerlere ulaştırılması konusunda gösterdikleri hassasiyet ve belediyemize verdikleri destekten dolayı da kendilerine müteşekkiriz” şeklinde konuştu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.