Belediye anonsları her yerden duyulacak

Karacabey Belediyesi merkezi anons sistemine tüm köyleri dâhil edecek. Şehir merkezinde yer alan hoparlörlerin bakımının ardından köylere hoparlörler takılmaya başlandı. Çalışma 64 mahallenin tamamını kapsayacak.
Belediye Elektrik Bölümü ekipleri ilçe merkezinde yer alan yüze yakın hoparlörün bakımını tamamladı. Eksik olan mahallelere ise yeni hoparlörler takıldı.
Şehir merkezindeki çalışmanın ardından ekipler köylere yöneldi. Hayırlar, Hotanlı, Küçükkarağaç, Ortasarıbey, Yenisarıbey, Eskisarıbey ve Sazlıca mahallelerinde monte işlemi tamamlanan merkezi anons sisteminin büyün köylerde aktif hale getirileceği kaydedildi.
Kıranlar, Yarış, Gölecik, Kurşunlu gibi mahallelerde ise aktarıcı istasyonlar vasıtasıyla hoparlörlere hat çekileceğini dile getiren Belediye Başkanı Ali Özkan “Göreve geldiğimizde şehir içinde yer alan sistem ciddi bir bakım istiyordu. Ekiplerimiz titiz bir çalışma başlatarak hoparlörlerin bakımını tamamladı. Eksik yerlere ise yenileri takıldı. Şimdi de köylerimizde çalışma başlattık. Dağlık kesimde bulunan köylerimize aracı istasyon gerektiği için birkaç bölgemizi en sona bırakacağız. Çalışma tamamlandığında tüm mahallelerimiz merkezi anons sistemine dahil olacak” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.