Belediye adil hizmet verecek!

Belediye adil hizmet verecek!
Karacabey Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Hamit Çavdarlı, Belediye Meclis Üyesi adaylarıyla birlikte kahvehane ziyaretlerini tüm hızıyla sürdürüyor.
Vatandaşlara yönetimde güven, şeffaflık ve adalet anlayışını benimseyeceklerini anlatan Çavdarlı, projelerine ilişkin bilgiler verdi.
Mustafakemalpaşalılar ve Marmara kahvehanelerini ziyaretlerinde halka ekibini de tanıtan Hamit Çavdarlı, yönetim anlayışını şöyle özetledi;
“Karacabeyimiz, yöneticilerine güvenmek istiyor. Halk da, yöneticilerin kendilerine güvenmesini istiyor. Biz size güveniyoruz, sizler de bize güvenin. Çünkü biz halkız. İhaleler halka açık yapılacak, halkımız sürekli bilgilendirilecek ve her şey halkımızın gözü önünde gerçekleşecek. Belediye hizmetlerinden adil pay alamadığını söyleyen veya bu hizmetlerden belediye kaynaklı olarak mağdur edildiğini iddia eden insanımıza hukuki zeminde hakkını araması için avukatlık hizmetleri dahil gerekli destek verilecek. Arkadaşa, akrabaya, eşe dosta, peşkeş çekilmeyecek. Partizanlık asla yapılmayacak. Çalmayacağız, çaldırmayacağız. Seçimden önce açıklayacağımız mal varlığımızı dört senenin sonunda tekrar açıklayacağız. Belediyenin yaptığı ihalelere başkan, meclis üyeleri ve onların ortaklıkları girmeyecek.
Belediyenin nüfusu kullanılarak makamlar, sermayeye dönüştürülmeyecek. İnsan eşref-i mahlukattır. Biz herkesin yaşam tarzına, fikrine ön koşulsuz saygı duyuyoruz. Halkımız hangi partiye oy verirse versin, oyunu verdiği partinin projelerine sahip çıkacağız, onları yok saymacağız. Biz, kamu kurum ve kuruluşlarıyla, mahallemize seçtiğimiz muhtarlarla, sivil toplum kuruluşlarıyla ve en önemlisi halkımızla fildişi kulelerden değil, sokaklardan, kahvelerden, marketlerden; işçisiyle, çiftçisiyle, memuruyla, sanayicisiyle, kadınıyla, erkeğiyle, genciyle yaşlısıyla birlikte yöneteceğiz. Yaptığımız bütün çalışmaların hesabını vereceğiz. Bunun için, Belediye bünyesinde kurulacak olan ‘Beyaz Masa’ ile halkımızın sıkıntılarını dinleyerek ilgili birimleri harekete geçireceğiz. Mahallelerde her ay düzenli olarak halkla buluşularak sıkıntıları dinleyeceğiz. Çözüm yolları arayacağız. Yaptığımız tüm çalışmaları, harcanan paralarla ilgili sürekli halkımıza bilgi vereceğiz.”

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.