BBP’den “Tarım Personeli” soru önergesi

BBP’den “Tarım Personeli” soru önergesi
Karacabey Büyük Birlik Partisi İlçe Başkanı Cengiz Efe, Genel Başkan Muhsin Yazıcıoğlu’nun, 2008 yılındaki tarım personeli alımına ilişkin soru önergesini yinelediğini belirterek şunları söyledi;
“Genel Başkanımız, geçtiğimiz Nisan ayında 2008 yılındaki tarım personeli alımına ilişkin takvim olup olmadığı konusunda Tarım ve Köyişleri Bakanı Mehdi Eker tarafından yazılı olarak cevaplan-dırılması istemiyle TBMM Başkan-lığı’na sunduğu soru önergesine, Bakan Eker’den 2 bin 500 kişi yanıtını almıştı. 2008 yılının bitimine yaklaşıldığı halde ilan edilen alımların yapılmadığı, bu yüzden konunun takipçisi olduğunu gösterdi.
Genel Başkanımız soru önergesini yineleyerek, şu soruları yöneltti: ‘Daha önceden sunduğum soru önergeme cevaben 2008 yılında 2 bin 500 Ziraat Mühendisi ve Veteriner Hekim alınacağını belirtmişti. Ancak, 2008 yılının bitimine yaklaşılmasına karşın hala ilan edilen alımlar yapılmamıştır. Bu bilgiler ışığında; 2008 yılı için ilan ettiğiniz Ziraat Mühendisi ve Veteriner Hekim almayı ne zaman yapacaksınız? 2009 yılında yapacağınız alımlar bu sayının içinde mi olacaktır?” şeklinde sözlerini noktaladı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.