BBP’den KTSO’ya 38. yıl kutlaması

BBP’den KTSO’ya 38. yıl kutlaması
Karacabey Büyük Birlik Partisi Yönetim Kurulu Üyesi Kemalettin Gider, Ticaret ve Sanayi Odası’nın (KTSO) 38. kuruluş yıldönümü kutladı.
Gider, Karacabey Ticaret ve Sanayi Odası’nın ilçe için büyük öneme sahip olduğunu dile getirerek, “Yıllardır var olan kültürü ile üyelerinin, toplumun ve ülkesinin çıkarlarını koruyan, sorunlara duyarlı ve gelişimi destekleyen KTSO, üye memnuniyetinin esas olduğu ve sürekli iyileşmenin hedeflendiği bir sisteme kavuşturulmuştur.
Üyelerinin, bölgesinin ve ülkesinin temsilini en iyi şekilde yapmakla beraber tüm gelişme ve yenilikleri yakından takip etmektedir. KTSO, güçlü kurum kültürü ve profesyonel yönetim anlayışı ile, ilkeliliği ve üyelerinin memnuniyetini esas alan, bürokratik sorunlardan uzak, hizmet odaklı, kanunlar ve mevzuatlar çerçevesinde hareket eden, çağdaş metot ve teknikler ile teknolojiyi en üst düzeyde kullanan, tüccar ve sanayicinin ticari ve ekonomik hayatının gelişmesini sağlayıcı katkılarda bulunan, sürekli iyileşmeyi amaç edinmiş Karacabey’in lider ve örnek bir kurumudur. Bu duygu ve düşüncelerle, KTSO’nun 38. kuruluş yıldönümünü en içten dileklerimle kutluyor, yönetim kurulu ve tüm üyelerine saygı ve sevgilerimi sunuyorum.”diye konuştu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.