BBP’den İl Genel Meclisi’ne 5 aday

BBP’den İl Genel Meclisi’ne 5 aday
Karacabey Büyük Birlik Partisi İlçe Başkanı Cengiz Efe, yerel seçimlerde sadece İl Genel Meclisi üyeliğine aday gösterdiklerini belirtti.
Listeyi Seçim Kuruluna teslim ettiklerini kaydeden Efe, Kemalettin Gider, Orhan Özenli, Dursun Ülker, Ahmet Göktepe ve Mustafa Çınar’ı İl Genel Meclisi’na aday gösterdiklerini belirterek, Karacabey halkından destek istedi.
İlçe Başkanı Cengiz Efe, 1993 yılından bu güne daha da güçlendiklerini belirtti.
16 yıl önce siyasi yaşamına başlayan BBP’ne suni propagandalar ile kampanyalar yapıldığına dikkat çeken Cengiz Efe, tüm bu olumsuzlara karşın ayakta kalmayı başardıklarını vurguladı.
‘Büyük Birlik Partisi böyle gitmez, dağılıyor’ gibi söylentilerin asılsız olduğuna değinen Efe, “BBP’ye gönül verenleri asılsız sözlerle ezmeye çalıştılar. Acımadılar. Yıllarca çoluk çocuğunun nafakasıyla bu partiyi ayakta tutmaya çalışan, bu kutsal davaya inanan Genel Başkanından en alt neferine kadar partiye gönül vermiş herkesi yıpratıp gittiler.
Her geçen gün gücümüze güç kattık ve 29 Mart Mahalli İdareler seçiminde İl ve İlçe Belediyelerinde iddialıyız. Gücümüzü 5 kat arttırdık. Seçimlerde baraj sorunumuz olmayacak. Artık BBP, gelecek vaat eden ve milletimizin umudu bir parti haline gelmiştir” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.