BBP, tepkisini arttırıyor

Karacabey Büyük Birlik Partisi İlçe Başkanı İzzet Toprak ile Yönetim Kurulu Üyesi Bülent Turan, dün Tunceli’deki hain tuzağı kınadı.

Her gün şehit haberleriyle sarsıldıklarını belirten Toprak ve Turan, “Önceden 1 şehit verildiğinde kıyamet kopuyordu. Şimdi ise en az 10 şehit verildiğinde iktidar çıkıp ‘Bıçak kemiğe dayandı’ açıklaması yapıyor. BBP İlçe Teşkilatı olarak kemiğimiz kırıldı nerede bu iktidar diye sitem ediyoruz” dedi.

Merhum Genel Başkan Muhsin Yazıcıoğlu’nun, ‘Şehit vermekten daha da acı bir durum varsa o da şehit vermeye alıştırılmış millettir’ sözünü anımsatan BBP’liler, “Üzülerek görmekteyiz ki artık şehit haberlerine alışmış bir millete dönüştük. Tunceli kent merkezinde askeri aracın geçişi sırasında meydana gelen patlamada 2'si uzman çavuş, 4'ü er ve 1'i sivil vatandaş 7 kişi şehit oldu.

Halkımızı daha duyarlı olmaya davet ediyoruz. Şehitlerimize Allah'tan rahmet, kederli ailelerine sabırlar dileriz. Türk milletinin başı sağolsun” diyerek terörün bir an önce sona ermesini istedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.