Bayramların değerini bilelim!

Karacabey Belediye Başkanı Ergün Koç, toplumsal birlikteliği sağlayan değerlerin anımsandığı, güzelliklerin ve iyiliklerin yoğun olarak yaşandığı Ramazan Bayramı’nı hep birlikte karşılamanın mutluluğu içerisinde olduklarını belirtti.
            Koç, “Toplumsal yaşamda önemli yeri bulunan bayramlarda, kaygı ve sıkıntıların geri plana itilir. Sevginin, saygının ve hoşgörünün pekiştiği, insan ilişkilerinin güçlendiği, umutların canlandığı bu özel günde toplumsal birlikteliği sağlayan değerlerin anımsandığı, güzelliklerin ve iyiliklerin yoğun olarak yaşandığı Rama-zan Bayramı’nı hep birlikte karşılamanın mutluluğu içindeyiz” dedi.
            Başkan Koç sözlerini şöyle sürdürdü; “İçinde bulunduğumuz dönemde, iç barışın ve huzurun korunması, topluma güven verecek uygulamaların gerçekleştirilmesi, yurttaşlarımızın yıllardır güç koşullar altında yaşamalarına neden olan sorunlara çözüm üretilmesi her zaman temel önceliğimiz olmuştur. Yüce Atatürk’ün önderliğinde kurulan laik, demokratik Cumhuriyet, kişi hak ve özgürlüklerini genişleterek yurttaşlarımızı çağdaş dünyanın değerleriyle buluşturmuş, kazanımları ile toplumun tüm kesimlerini kucaklamış, barışı, kardeşliği ve hoşgörüyü ülkenin her köşesinde egemen kılma başarısını göstermiştir. Yurttaşlarımızın sağduyusu ve bağlılığı, Cumhuriyet’in tüm kazanımlarının korunması ve yaşatılmasının en büyük güvencesidir. Herkesin çabalarıyla güçlü, başarılı, huzurlu, mutlu Karacabey’i yaratacağımıza olan inancımla, ilçe içindeki ve dışındaki tüm vatandaşlarımızın, Belediye Personelimin, bayramı heyecanla bekleyen tüm çocuklarımın Ramazan Bayramı’nı içtenlikle kutluyorum. Bayram’ın Ulusumuza, ülkemize, dünyamıza ve tüm insanlığa barış, kardeşlik ve huzur getirmesini diliyorum.”

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.