Bayraktar; Hakem olmak isteyen gençleri bekliyoruz

Bayraktar; Hakem olmak isteyen gençleri bekliyoruz
Karacabey İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Şaban Bayraktar, göreve başladıkları günden itibaren ilçedeki sportif faaliyetleri arttırmayı amaçladıklarını belirtti.
Bayraktar, aldığı görev ve sorumluluğun bilincinde olduklarını belirterek, genç hakem adaylarını beklediklerini vurguladı. Bayraktar, Türkiye Faal Futbol Hakemleri Derneği Bursa Şubesi’nin hakem olmak isteyen gençlere yeni bir fırsat tanımak amacıyla kurs açtığını duyurdu. Bayraktar, “Hakem olmak isteyen gençler başvurularını Bursa Hakem Kurulu’na yapacak. Adaylar kursa katılmak için hazırladıkları dilekçeyi Bursa Veledrom Tesislerindeki, Türkiye Faal Futbol Hakemleri Derneği Bursa Şubesi’ne verecekler. Başvurular alındıktan sonra Veledrom Tesisileri dış sahasında mülakatlar yapılacak. Kursa 18 yaşından gün almış ve lise mezunu tüm gençler katılabilir. Kursa katılacak adaylar ayrıntılı bilgiyi müdürlüğümüzden alabilir” diye konuştu.
Bayraktar, hakemlik mesleğine ilginin giderek arttığını belirterek, hakem olan gençlerin bütçelerine ek kaynak yarattığına dikkat çekti. Bayraktar, “Hakemlik gençlerin çabuk karar verme ve liderlik vasıflarını geliştirir. Hizmetlerinin karşılığında kendilerine belli bir ücret de verilir. Severek yapacaklarına inandığımız bu meslek sonunda, gözlemci gibi futbol içinde yer alan diğer işlere de geçebilirler” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.