Bayrağa kan lazımsa dünyanın şah damarını kesmeye hazırız

 

Karacabey Büyük Birlik Partisi Yönetim Kurulu Üyesi Bülent Turan, ülkemiz yaşadığı iç ve dış güvenlik sorunlarıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

İçerde terörle, dışarıda ise Suriye’yle süren krizlere dikkat çeken Turan, “Bayrağa kan lazımsa biz teşkilat olarak dünyanın şah damarını kesmeye hazırız” dedi.

Türkiye’nin savaş tehdidi ile karşı karşıya bulunduğuna dikkat çeken Turan, “TCK'da; devletin ülkesi ve milleti ile bölünmez bütünlüğüne  ve milli güvenliğine karşı işlenen suçlara ilişkin ‘Avrupa konseyinin idam cezaları konusunda’,  Avrupa İnsan Hakları sözleşmesine ek 6 numaralı protokolünde ‘Ülkelerin savaş hali ve yakın savaş tehlikesi tehdidi sırasında işlenmiş fiiller için idam cezası verileceği’ kabul edilmiştir.

27 yıldır terörden hayatlarını kaybeden şehitlerimize geçenlerde  4 şehidimiz daha eklenmiştir. Son 12 aydır verdiğimiz şehit sayısı bugünkü şehitlerimizle birlikte 242’ye yükselmiştir. Artık yeter. Analar babalar  ağlamasın istiyoruz. Türkiye Cumhuriyetinin bayrağına kan lazımsa dünyanın şah damarını teşkılatımız olarak kesmeye hazırız” şeklinde konuştu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.