Baykal, bugün Bursa’da

CHP İlçe yönetimi, saat 10.00’da araç kaldırıyor:
Karacabey Cumhuriyet Halk Partisi, yarın Bursa’ya gelecek olan Genel başkan Deniz Baykal için bugün saat 10.00’da parti binası önünden araç kaldırılacağını duyurdu.
            CHP İlçe Başkanı Orhan Karabaş, 11.00’de Bursa’da olacağı bildirilen Baykal’ı karşılamak için bir saat önceden hareket edileceklerini kaydetti.
            Deniz Baykal ziyaretini zaman darlığı nedeni ile bir güne düşürdü. Daha önce Bursa Ticaret ve Sanayi Odası’nda iş adamları ile buluşması planlanan Baykal’ın yeni programında hem iş adamları ile buluşma hem de Kurşunlu Beldesi’ne ziyaret yok.
Ankara’daki siyasi hareketlilik ve ülke gündemindeki yoğunluk nedeniyle Bursa ziyaretini kısa tutan CHP lideri yarın saat on çeyrek gibi Yenişehir Havalimanı’nda partililerce karşılanacak.
            Daha sonra ise CHP’liler konvoy halinde Nilüfer’e hareket edecek. Saat 11.00’da ilk olarak üç dönem üst üste seçilen Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’i ziyaret edecek olan Baykal, ziyaret sonrasında ise önce Çalı Yüzme Havuzu’nun ardından da Özlüce Kültür Merkezi’nin açılışını yapacak. CHP lideri Deniz Baykal’ın sonraki durağı ise oldukça önemli, Saat 14.30’da Çağdaş Eğitim Kooperatifi’ni ziyaret edecek olan Baykal’ın burada kısa da olsa bir açıklama yapması bekleniyor. Deniz Baykal’ın bir sonraki durağı ise Gemlik olacak. Umurbey Belediye Başkanlığı görevinden sonra AK Parti’yi devirerek Gemlikte Belediye Başkanı seçilen Fatih Güler’i makamında ziyaret edecek olan Deniz Baykal, ilçede yapımı tamamlanan Sosyal Yaşam Merkezi’nin açılışını gerçekleştirecek. Cumhu-riyet Halk Partisi Genel Başkanı Deniz Baykal akşam saatlerinde ise Yenişehir Havalimanı’ndan Ankara’ya hareket edecek. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.