Başvurun, mağdur olmayın!

Karacabey Ziraat Odası Başkanı Erhan Erdem, Çiftçi Kayıt Sistemi’nde (ÇKS) 2016 yılı başvurularının 30 Haziran 2016 Perşembe günü mesai saati bitiminde sona ereceğini duyurdu.
Erdem, “Çiftçilerimizin yoğunluk yaşanabileceği ihtimalini göz önünde bulundurarak son günü beklemeden bir an önce ÇKS kayıtlarını yaptırmalarında fayda var.” dedi.
Ziraat Odası Başkanı Erhan Erdem, ÇKS Yönetmeliği çerçevesinde çiftçilerin her yıl üretim dönemine ilişkin Ziraat Odaları’ndan aldıkları “Çiftçi Belgesi” ile istenen diğer bilgi ve belgelerle Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı İl ve İlçe Müdürlükleri’ne başvurduğunu, böylelikle bakanlıkça verilen destekleme ödemelerinden faydalandığını belirtti.
Başkan Erdem, çiftçilerin 30 Haziran 2016 tarihi Perşembe günü mesai bitimine kadar 2016 yılı ÇKS başvurularını yaptırmaları gerektiğini belirterek, “Üreticilerimizin olası sıkışıklıkları düşünerek son günü beklenmeden, Ziraat Oda’mızdan alacakları çiftçi belgesi ve diğer belgeler ile tarım il ve ilçe müdürlüklerine bir an önce başvurmaları kendi yararlarınadır.” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.