Ahmet Toprak sevenlerini üzdü

Bursa İl Hakem Kurulu eski başkanı Ahmet Toprak’ın (63) beklenmedik ölümü büyük üzüntü yarattı.
Mithat, Fethi, Hüseyin, Burhanettin ve Havva’nın kardeşi Ahmet Toprak’ın ani ölümü ailesini ve sevenlerini yasa boğdu.
20 gün önce beyin kanaması geçiren Ahmet Toprak, Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde yoğun bakımda tedavi görüyordu. Tüm uğraşlara karşın kurtulamayan Toprak dün hastanede yaşamını yitirdi. Bursa hakem camiasının sevilen ve saygı duyulan isimleri arasında yer alan Ahmet Toprak’ın acı haberi ilçede büyük bir üzüntüyle karşılandı.
Türk futboluna 16 yıl boyunca başarıyla hizmet eden Ahmet Toprak, Galatasaray Genç’te spora başladı. Daha sonra Bandırmaspor ve ardından İzmir Spor’a geçti. Burada Genç ve Ümit Milli Takım Forması’nı giydi. İzmir ve Altınordu’dan sonra Tekirdağ’da futbol yaşamına devam eden Toprak, 2 dönem Bursa İl Hakem Kurulu Başkanlık görevini yürüttü. 3. Lig, 2. Lig, 1. Lig ve Süper Lig’de başarıyla klasman hakemliği de yapan Toprak, Karacabey Çelikspor’u çalıştırdı. Uzun yıllar emek verdiği spor camiasında adını altın harflerle yazdıran evli ve 1 kız babası olan Toprak’ın cenazesi dün öğle namazından sonra Yeniköy Necati Erol Camii’nden kaldırıldı. Toprak, sevenlerinin gözyaşları içinde Yeniköy Mezarlığı’nda toprağa verildi.
Yoğun katılımla gerçekleşen cenaze töreninde; Karacabey siyasi parti temsilcileri, Belediye Başkanı Ali Özkan, eski Bursa Milletvekili Önder Matlı, Türkiye Futbol Federasyonu eski Merkez Hakem Kurulu Başkanı Oğuz Sarvan, TFFHGD Bursa Şube Başkanı Muhammed Çağ, Bursa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Cemal Vardar, İl Hakem Kurulu Başkanı İsmail Zeybek, Merkez Hakem Kurulu Üyesi Ünsal Çimen, Futbol İl Temsilcisi Osman Kılıç’la birlikte çok sayıda hakem ve gözlemci Toprak’ı son yolculuğunda yalnız bırakmadı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.