Başsavcı Günay göreve başladı

Karacabey Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Atbaş’ın Tunceli’ye görevlendirilmesinin ardından atanan Serdar Günay dün ilçedeki görevine başladı.
Başsavcı olarak ilk kez Karacabey’de görev yapacak olan Serdar Günay, adaletin sağlanmasında elinden gelen hizmeti göstereceğini söyledi.
1973 yılında Kahramanmaraş’ta dünyaya gelen Başsavcı Günay, ilkokulu Maraş’ta, ortaokulu Isparta’da ve liseyi Malatya’da okuduktan sonra 1999 yılında İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden mezun oldu.
Bir süre serbest avukatlık yapan Başsavcı Günay, 2013 yılından bu yana önce Gümüşhane Adliyesi’nde, ardından İstanbul Anadolu Adliyesi’nde ve son olarak da Bursa Adliyesi’nde savcı olarak görev yaptı.
Serdar Günay, 31.05.2019 tarihli Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK) Birinci Dairesi tarafından yayınlanan 2019 Kararnamesi sonrası Karacabey’e Cumhuriyet Başsavcısı olarak atandı.
Evli ve 1 çocuk babası olan Karacabey Cumhuriyet Başsavcısı Serdar Günay, “Amacım hakkın, hukukun ve adaletin hakim olmasını sağlamaktır. Hiçbir farklılık göz önünde bulundurmadan insanlarımıza adalet hizmeti vermek istiyoruz. Türk milletinin bir adım dahi olsa ileri gitmesine katkı sunabilirsek bu bizim için en büyük şeref olacaktır. Adalet hizmetimizin yerine getirilmesinde Allah yardımcımız olsun, Allah utandırmasın.” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.