Basketbol heyecanı başladı

Okullar arası düzenlenen maçlar nefes kesti:

Okul Sporları Federasyonu İlçe Temsilciliği öncülüğünde büyük bir çekişmeye sahne olan maçlarda, öğrencilerin performansları soğuğa rağmen alkış aldı.

Yıldız Erkek, Yıldız Kız ve Genç Erkek kategorilerinde zirvede yer alan takımlar Bursa’da Karacabey’i temsil edecek.

Yıldızlar Erkekler kategorisinde; Şehit Bahadır Tayfur, Atatürk, 14 Eylül ve Cumhuriyet İlköğretim okulları mücadele ediyor. Oynanan ilk maçlarda; Atatürk İlköğretim, Şehit Bahadır Tayfur’u 27-21, Cumhuriyet İlköğretim de, 14 Eylül’ü: 40-16 yenerek iyi başladı.

Yıldız Kızlar’da; Taşlık, Hacı Ahmediye Onur, Atatürk ve Cumhuriyet İlköğretim okulları karşı karşıya geliyor. Gruptaki ilk maçlar sonunda Hacı Ahmediye Onur İlköğretim Okulu, Taşlık İlköğretim’i 32-19 yenmeyi başardı. Diğer maçta ise Cumhuriyet İlköğretim Okulu, üstün oynadığı maçta Atatürk İlköğretim’i 47-12 ile geçerek farklı galip geldi.

Genç Erkekler grubunda ise; Anadolu Lisesi, Karacabey Lisesi, E.M.L. ve Sadık Yılmaz Ticaret Meslek Lisesi kozlarını paylaşıyor. Bu grupta oynanan iki karşılaşmada; E.M.L., Sadık Yılmaz Ticaret Meslek Lisesi’ni 71-41, Anadolu Lisesi de Karacabey Lisesi’ni 66-46’lık skorlarla geçmeyi başardı.

            Basketbol maçları tüm heyecanıyla bugün de devam edecek. Ancak Atatürk Kapalı Spor Salonu’nun yanmayan kaloriferleri büyük eleştiri konusu oldu. Buz gibi bir ortamda yedekte bekleyen ya da tribünlerde oturan öğrenciler ile sporcularına taktik veren beden eğitimi öğretmenleri zor anlar yaşadı. Kapalı Spor Salonu’nda kaloriferlerin yanmaması büyük tepki toplarken, yetkililerden bu duruma bir an önce çözüm bulmaları istendi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.