Başkan Özkan’dan Meltem’e kutlama ziyareti

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı kapsamında Meltem’i ziyaret etti.
Tüm basın mensuplarının 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı’nı kutlayan Başkan Özkan, gazeteciliğin çok kutsal bir meslek olduğuna dikkat çekti.
Meslek ahlâkı ve yayıncılık ilkelerine bağlı kalarak, halkın haber alma ihtiyacını doğru ve objektif şekilde yerine getiren basının, toplumsal yapının devamlılığı noktasında önemli bir misyon üstlendiğine vurgu yapan Özkan, basın kuruluşlarının halkın talep ve beklentilerine karşılık vererek, önemli bir kamu görevini yerine getirdiğini ifade etti.
Başkan Özkan, özellikle son dönemde, milli iradeye ve ülkemizin bölünmez bütünlüğüne karşı gelen girişimler karşısında, basınımızın tamamen milli iradenin yanında yer alan kararlı duruşlarıyla, milletimizi en doğru şekilde bilgilendirerek, örnek bir tutum sergilediğine de dikkat çekti.
24 Temmuz tarihinin, basında sansürün kaldırılışı nedeniyle demokratik hayatımızda önemli bir adım olduğuna işaret eden Başkan Özkan, toplumsal değerlere saygılı, kişisel hak ve özgürlükleri temel alan özgür basının, gece gündüz demeden, büyük bir özveriyle çalıştığını kaydetti.
Başarılı ve sağlıklı çalışma hayatı diliyorum
“Tüm basın mensuplarının, 24 Temmuz Basın Bayramı’nı can-ı gönülden kutluyorum” diyen Özkan, “Üstlenmiş oldukları bu zorlu görevi başarıyla yerine getirerek, ülkemize değer katan tüm basın mensuplarına, sağlıklı ve başarı dolu çalışma hayatı diliyorum” ifadelerini kullandı.
Karacabey Meltem Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Yasemin Uysal’da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek böylesine anlamlı bir günde hatırlandıkları için Başkan Özkan’a teşekkürlerini sundu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.