Başkan Özkan’dan alkışlanacak proje

Karacabey Belediyesi’nin Tofaş ile birlikte yürüttüğü çocuk ve genç yaş gruplarına yönelik “Basketbol Kursları ve Tekno-Çocuk Atölyesi” uygulamaları devam ediyor.
Üç yıl önce başlayan uygulama, çocuklarımızın ve gençlerimizin olduğu gibi velilerimizin de büyük ilgisini çekiyor. Basketbol Antrenörü Şevki Yıldırım, kurslara katılan gençlerin ve ailelerinin bir araya gelmelerini sağlamak amacıyla 14 Ekim 2017 tarihinde Tekno-Çocuk Atölyesi Salonu’nda kaynaşma toplantısı yapıldığını söyledi.
Basketbol Antrenörü Şevki Yıldırım’ın öncülüğünde yapılan toplantıya, Tofaş’ı temsilen Yeni Nesil Tofaş Proje Koordinatörü Kartal Önel de yer aldı ve geçen yıllarda yapılan uygulamalar ile bu yıl yapılacak olan uygulamalar gündeme getirildi.
Yıldırım, “Toplantıya katılan velilerin önerileri yol haritamız oldu. Geleceğimizin teminatı olan çocuk ve gençlerimize yönelik olarak yapılan sosyal, kültürel ve sportif aktivitelerin ilçemizde de artması en büyük dileğimizdir. Bu sayede çocuk ve gençlerimizin kötü alışkanlıklardan uzak kalmasını ve boş zamanlarını doğru kullanmasını sağlayabiliriz. Sağlıklı kuşakları böyle yetiştirebiliriz. Bu amaç doğrultusunda yapılan her türdeki katkı önemsenmelidir. Katkıları yapan kişi, kurum ve kuruluşlar takdir edilmelidir. Basketbol Kursu ve Tekno-Çocuk Atölyesi uygulamaları ile ilgili olarak başta büyük emeği geçen Karacabey Belediyesi Başkanı Ali Özkan’a, Tofaş Temsilcisi Kartal Önel’e ve Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Esra Taştekin Palabıyık’a ilçemizdeki çocuklar, gençler ile onların aileleri adına içtenlikle teşekkür ediyor ve onları alkışlıyoruz. Ayrıca ilçemizde benzer projelerin bir an önce yaşama geçmesini temenni ediyoruz. Yapılan her parka açık basketbol sahalarında olmasını diliyoruz” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.