Başkan Özkan: “Hedef Müreffeh Karacabey”

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan; Bal-Göç, Bal-Der ve Beşiktaş dernek temsilcilerini ağırlarken, tüm sivil toplum kuruluşları ile birlikte müreffeh bir Karacabey için ortaklaşa çalışmayı sürdürecekleri mesajını verdi.
İlçenin önde gelen sivil toplum örgütlerinden; Balkan Göçmenleri Derneği-BAL-GÖÇ, Balıkesirliler Derneği-BAL-DER ve Beşiktaşlılar Derneği başkan ve yöneticileri, Belediye Başkanı Ali Özkan’ı ziyaret ederek derneklerine gösterilen yakın ilgi için teşekkürlerini sundu.
Başkan Özkan’ın ilk konukları olan, BAL-GÖÇ Balkan Göçmenleri Derneği ziyaretinde Başkan Musa Öztürk ve yönetim kurulu üyeleri hazır bulunurken, konuklar her türlü sorunlarının çözümüne verdiği katkı için Başkan Özkan’a minnettar olduklarını dile getirdi. Başkan Ali Özkan, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederken Akıncıların ve Ecdad-ı Fatihan’ın torunları olan göçmen kardeşlerimizin geçmişten bu yana devlet ve millet adına yaptığı fedakârlık ve yüceliğine vurgu yaptı.
Başkan Özkan’ın ikinci konuğu olan Beşiktaşlılar Derneği’nin Başkan ve üyeleri oldu. Siyah-Beyazlı renklere gönül veren heyette, Başkan Nuri Uzel yönetim kurulu üyeleri yer alırken heyet üyeleri kendisi de bir Beşiktaşlı olan ve bu sene şampiyonun Kara Kartal olacağına vurgu yapan Başkan Özkan’a katkılarından dolayı teşekkürlerini sundu.
Dernek ziyaretlerinin üçüncü ve sonuncusu BAL-DER Balıkesirliler Derneği tarafından gerçekleştirilirken heyette Başkan Musa Altın ve yönetim kurulu üyeleri yer aldı. Dernek yöneticilerinin kendisine sunduğu Balıkesir yöresine özgü hediyesine teşekkür eden Belediye Başkanı Ali Özkan, ilçemizin tüm Türk-İslam coğrafyasının özeti ve kültür mozaiğinin en güzel örneklerinden birini teşkil ettiğini belirterek, “Tüm sivil toplum örgütleri ile birlikte güzel ilçemizi daha da modern, zengin ve müreffeh hale getirmek için paydaşlarımızla, ‘Benim de bir fikrim var’ diyen herkesle ortaklaşa çalışmayı sürdüreceğiz” şeklinde konuştu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.