Başkan Özkan denetimde

Karacabey Belediyesi, yaz sezonu öncesi çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Başkan Ali Özkan, asfalt sezonunun açıldığı sokak ve caddelerde çalışmalara katılarak ilk asfaltı bizzat kendisi kürekle yere serdi. Kırsal mahalleler ve mezarlıklarda da sona gelen çalışmaları gözlemleyen Özkan, belediye personelini titiz çalışmalarından dolayı ayrıca tebrik etti.
Başkan Ali Özkan, denetimler kapsamında ilk olarak 66 ve 149 sokakları ile Runguçpaşa ve Bağlar Caddeleri’nde sezonun ilk asfaltının dökülmesi işine katıldı. Çalışmalar sırasında küreği eline alarak ilk asfaltın yere serilmesi işlemini gerçekleştiren Özkan, hayırlı, verimli ve kazasız bir sezon temennisinde bulundu. Özkan, incelemeler sırasında mahalle halkıyla da yakından ilgilendi ve önerileri not aldı.
Özkan’ın incelemeler kapsamında bir diğer durağı ise mezarlıklar oldu. Özellikle Ramazan Bayramı öncesi temizlik ve düzenleme işlemlerinin sıkı bir şekilde yürütüldüğü bilgisini veren Başkan Özkan, “Ramazan Bayramı’nda ziyaretçi akınına uğrayan mezarlıklarımız hem temizlik ekiplerimiz tarafından temizleniyor, hem de Park Bahçeler Müdürlüğü ekiplerimizce çevre düzenlemelerinde bulunuyor. Dua için gelen vatandaşlarımızın olumsuz bir durumla karşılaşmamaları için elimizden geleni yapıyoruz” diye konuştu.
Özkan ziyaretler kapsamında şehir içi ve kırsal mahallelerde bulunan park ve oyun guruplarının da tadilat ve bakımlarına devam ettiklerini sözlerine ekledi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.