Başkan Özkan, çalışmaları yerinde denetliyor

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, Gazi ve Yeni Mahalle’de süren parke taş ve alt yapı çalışmalarını denetledi. Esentepe Mahallesi’nde Kredi ve Yurtlar Kurumu tarafından yaptırılan yurt binası inşaatında da incelemelerde bulunan Başkan Özkan, çalışanlardan çeşitli bilgiler aldı.
Başkan Ali Özkan, ilgili daire müdürleri ile birlikte ilk olarak Gazi Mahallesi’nde süren parke taş çalışmalarını inceledi. İncelemelerde, vatandaşlarla sohbet etmeyi de ihmal etmeyen Başkan Özkan, sokaklarına parke taş isteyen vatandaşlara, “Altyapı sorunu yada doğalgaz çalışması yapılacak olan ve buna benzer bir kazı çalışması beklenen sokaklarda parke çalışmalarını sona bırakıyoruz. Bugün yapılan parke taş yarın yeniden kazıldığı takdirde Belediye’yi zarara uğratmış oluruz” diyerek kendilerinden biraz daha sabırlı olmalarını rica etti.
Ardından Yeni Mahalle’de süren çalışmalar hakkında görevli personelden bilgi alan Başkan Özkan, BUSKİ’nin yine aynı mahallede süren alt yapı çalışmalarını inceledi. Aynı zamanda doğalgaz çalışmalarının da devam ettiğini duyuran Özkan, “Doğalgaz Yeni Mahalle civarında hızla yayılmaya devam ediyor. Vatandaşımızı mağdur etmemek için çalışmaların ardından bizler de kazılmış yoldaki gerekli düzenlemeyi sağlıyoruz” açıklamalarına yer verdi.
Başkan Ali Özkan, son olarak Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu tarafından yaptırılan yurt binası ve sosyal tesis çalışmalarını yerinde inceledi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.