Başkan, muhtarları dinledi

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, önceki gün düzenlediği değerlendirme toplantısında muhtarlarla bir araya geldi. Başkan yardımcıları ve daire müdürlerinin yanı sıra Büyükşehir yetkililerin de yer aldığı toplantıda, yapılan hizmetler değerlendirilirken, sıkıntılar ve çözüm önerileri de konuşuldu.
BUSKİ Genel Müdür Yardımcısı Güngör Gülenç, Mezarlıklar Daire Başkanı Semih Öz, Sahil Hizmetleri Daire Başkanı Hakan Bebek, Burulaş Otobüs Müdürü Erdinç Alkan, Muhtarlar Derneği Başkanı Kemallettin Vural ve AK Parti İlçe Başkanı Murat Erol’un ve muhtarların yer aldığı toplantı Belediye’nin faaliyetleri değerlendirildi. Buluşmayı yılsonu değerlendirme toplantısı olarak lanse eden Başkan Ali Özkan, yaptığı konuşmada yapılan hizmetlerden bahsetti.
Fikir alışverişine verdiği öneme vurgu yapan Başkan Ali Özkan “Görev anlayışımızı şeffaflık üzerine kurduk. Değerlendirmeye büyük önem verdik. Yapılanlar bunun önemli bir göstergesidir. İmkanlarımız dahilinde elimizden geleni yapıyoruz. İmkanlarımız kısıtlandığı noktada Büyükşehir ile olan diyaloglarımızla sorunları çözüyoruz. Yetmiyorsa, Ankara’ya giderek birebir temaslarda bulunuyoruz ve ilçemize gerekli hizmeti sağlıyoruz. Ankara’da önemli görevlerde bulunan bürokratlarımız var. Vekilimiz var. Siyasetçilerimiz var. Gerektiğinde hepsini devreye sokuyoruz.
Tarım arazilerindeki yollarımızın büyük bir kısmını kışın çamur derdinden kurtardık. Öğretmen Evi arkasından başlayan ve Yeniköy yoluna bağlanan çevre yolunu asfaltlayıp kullanışlı hale getirdik. İçme Suyunda yüzde 44 indirim yaptık. Somut ve yapıcı adımlarla günü kurtarmanın değil, yarınlara ayak uydurmanın peşindeyiz” dedi.
Başkan Ali Özkan’ın konuşmasının ardından toplantı soru, cevap şeklinde ilerledi. Tüm muhtarlara söz hakkı verilirken, sorun ve öneriler not edildi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.