Başkan Koç’tan Bakkallar ile Berberler Odası’na ziyaret

Başkan Koç’tan Bakkallar ile Berberler Odası’na ziyaret
Karacabey Belediye Başkanı Ergün Koç, yerel seçimler öncesi ilçenin önemli iki kuruluşu olan Bakkallar ile Berberler Odası’nı ziyaret etti.
AK Parti Belediye Meclis üyesi adaylarıyla birlikte gerçekleşen ziyarette ilk olarak Bakkallar Odası’yla bir araya gelen Başkan Koç, küçük esnafı her zaman desteklediklerini belirtti.
Bakkallar Odası Başkanı Ayhan Kutku, süpermarketlerin geç saatlere kadar açık olmasının küçük esnafı sıkıntıya soktuğunu belirterek, “Süpermarketler en azından saat 21.00’den sonra kapalı olursa, bakkallarımız da rahatlar” dedi.
Belediye olarak bir çok ihtiyaçların Bakkallar Odası’ndan karşılandığına dikkat çeken Başkan Ergün Koç, “Her zaman küçük esnafımıza destek verdik ve vermeye de devam edeceğiz. Bundan kimsenin kuşkusu olmasın. Burada önemli olan, her sektörden kişi ve kurumların birbirlerini anlaması ve saygı göstermesidir” diye konuştu.
Hizmetler sürecek
Belediye Başkanı Ergün Koç, daha sonra beraberindekilerle birlikte Berberler Odası’nı ziyaret etti. Oda Başkanı İlhami Kösem ve üyelerin yer aldığı ziyaret sohbet havasında geçti.
Yakın zamanda temeli atılacak olan Esnaf Sarayı’nın Karacabey’e önemli katkı sağlayacağına değinen Belediye Başkanı Ergün Koç, hizmetlerin yeni dönemde de süreceğini kaydetti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.