Başkan Ali Özkan’a farkındalık ödülü

*8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla, Türk Metal Sendikası Kadın Kolları tarafından düzenlenen “Bursa’da Kadın ve Farkındalık” Ödülü, Karacabey’de kadınlara yönelik birbirinden başarılı projelere imza atan, Belediye Başkanı Ali Özkan’a verildi.

Göreve geldiği günden bu yana, farklı alanlarda olduğu gibi Karacabey kadınlarını da öne çıkaran birçok projeyi hayata geçiren Belediye Başkanı Ali Özkan, başarılı çalışmalarından ötürü çeşitli platformlarca ödüllendirilmeye devam ediyor.
Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Türk Metal Sendikası Kadın Kolları tarafından düzenlenen, “Bursa’da Kadın ve Farkındalık” ödülüne layık görüldü.
Başkan Ali Özkan, kadına yönelik hayata geçirdiği farkındalık projeleri ve Bursa’nın ilk ve tek Kadın Belediye Başkanı Merhum Şükran Yemişçioğlu anısına gerçekleştirdikleri çalışmalar nedeni ile, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde kendisine verilen bu anlamlı ödül için duyduğu memnuniyeti dile getirirken, önceki gün gerçekleştirilen görkemli organizasyonda ödülü, Başkan Özkan’ı temsilen Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Vural teslim aldı.
Karacabey kadını ekmeğini taştan çıkarıyor
Karacabey kadınının geçmişten bu yana ekmeğini taştan çıkaran bir yapıya sahip olduğunu vurgulayan ve Bursa’nın ilk ve tek Kadın Belediye Başkanı Merhum Şükran Yemişçioğlu’nun Karacabeyli olmasının gururunu taşıdıklarını ve Türkiye ortalamasının üzerinde Karacabeyde çalışan kadın bulunduğuna dikkat çeken Belediye Başkanı Ali Özkan; “Göreve gelir gelmez, kadınlarımızla birlikte birçok başarıyı yakalayacağımıza olan inancımızla, onları daima yanımıza almayı hedefledik. Bu doğrultuda gerçekleştirdiğimiz projeler sayesinde, kadınlarımızı anne olmanın yanı sıra; üreten bireyler haline de getirmeyi amaçladık ve bu konuda, bugüne dek son derece başarılı olduğumuz kanaatindeyiz. Gelinen nokta itibariyle, Karacabey’de pek çok iş kolunda, kadınlarımızın başarılı çalışmalarını görmekten dolayı gurur duyuyoruz. Kadınlarımızın bu başarıları, yeni projeler üretme adına da bizi daha fazla gururlandırırken, bu yönde gerçekleştirdiğimiz çalışmalarımızı, ilerleyen süreçlerde de aynı azim ve şevkle sürdürmeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.