Başkan adayımız “temayülden” çıkacak!

MHP İl Yöneticisi Fatih Şenöz'ün açıklaması gecikmedi:

Dün Meltem'de, 'www.bursaaday.com’dan aldığımız, “MHP'nin başkan adayı Ergün Koç mu?” başlıklı haberimizin yayımlanmasından sonra açıklama geldi.

MHP İl Başkan Yardımcısı Fatih Şenöz'ün imzasıyla gönderilen basın açıklamasında, Karacabey Belediye Başkanlığı'na aday adayı olmak isteyenlerin İlçe yönetimine başvuru yapabilecekleri yer alıyor.

Başvuruların tamamlanmasından sonra ise adayın “Teşkilat temayülü ve benzeri değerlendirmelerle” saptanacağı belirtiliyor.

“Benzeri değerlendirmelere” açıklık getirilmeyen Fatih Şenöz imzalı açıklamayı aşağıda aynen yayımlıyoruz:        

“Dün Meltem'de yayımlanan, 'MHP'nin Belediye Başkanı adayı Ergün Koç mu?' başlıklı haber, kimseyi telaşlandırmamalıdır. Milliyetçi Hareket Partisi Karacabey Belediye Başkan adayı kimin olacağına yönelik kamuoyunun doğru bilgilenmesi adına bu açıklamayı yapma gereği duydum.

        Karacabey'de Belediye Başkan adaylığı ile ilgili süreç İlçe Teşkilatımızca, İl Başkanlığımızın talimatları doğrultusunda başlatılmıştır. Bu konuda, 21 Ekim – 1 Kasım tarihleri arasında başlayan aday adaylığıyla ilgili müracaatlar İlçe Teşkilatımıza yapılacaktır.

        Bu tarihler arasında teşkilatımıza müracaat eden aday adayları ile ilgili istişareler, teşkilat temayülü ve benzeri değerlendirmeler yapılarak Milliyetçi Hareket Partisi'ne ve Karacabey'e yakışır adayımızı tespit ederek yolumuza devam edeceğiz.

        Bu süreçte vatan ortak paydasında birleştiğimiz, hukuken ve ahlaken birlikteliğimizde sorun olmayan herkese partimizin kapıları sonuna kadar açıktır. 

        2009 yerel seçimlerinde ikinci olduğumuz Karacabey'de 30 Mart 2014 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde Belediye Başkanlığını kazanacağımızdan hiçbir endişemiz yoktur.

        Buradan da anlaşılacağı üzere Milliyetçi Hareket Partisinde henüz  aday belirleme süreci tamamlanmamış olup adayımızın tespiti ile ilgili yayımlanmış haberler kimseyi yanıltmamalıdır.

        Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.