BAŞIMIZ SAĞOLSUN!

Karacabey Milli Eğitim Müdürlüğü camiasından Edip Özcan ve Vedat Sümer’in ani vefatları aileleri ve eğitim camiasının yanı sıra ilçeyi yasa boğdu.
Karacabey Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Edip Özcan (57), geçtiğimiz Perşembe gecesi geçirdiği kalp krizi sonucunda yaşama veda etti.
Evli ve 4 çocuk babası Edip Özcan, öğrenci, öğretmen ve veliler tarafından da sevilen, sayılan biriydi.
Edip Özcan, 29.01.2016 günü Hacı Ali Camii’nde ikindi sonrası kılınan cenaze namazının ardından Karacabey 2 No’lu Şehir Mezarlığı’nda sevenlerinin gözyaşları içinde son yolculuğuna uğurlandı.
Edip Özcan’ın ardından Pazar günü de Cumhuriyet İlkokulu Sınıf Öğretmeni Vedat Sümer’in (47) ani vefatıyla, ailesi, eğitim camiası ve sevenleri büyük üzüntü yaşadı.
Saygın kişiliğiyle tanınan evli, 2 çocuk babası Vedat Sümer’in kalp krizi sonucu yaşamını yitirmesi eğitim camiasında ve öğrenciler arasında derin üzüntü yarattı.
Vedat Sümer, 31.01.2016 günü Karacabey Ulucamii’nde öğle sonrası kılınan cenaze namazı ardından, Mustafakemalpaşa Adile Mezarlığına defnedildi.
İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Edip Özcan’ın ve Vedat Sümer’in ölümü sonrası yaptığı açıklamada, “Derin üzüntü içindeyiz. Başta öğretmenlerimizin ailesi olmak üzere, dostlarına ve akrabalarına baş sağlığı diliyoruz. Başımız sağolsun” denildi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.