“Başarının anahtarı, birlikteliktir”

Mobilya sektöründe 27 yılını geride bırakan Kirmasti Kervan Mobilya, çalışanlarıyla bir araya gelerek ‘Genişletilmiş İstişare Toplantısı’ gerçekleştirdi.
Geçtiğimiz hafta sonu Mustafakemalpaşa’da gerçekleştirilen toplantıda bir araya gelen Kervan Mobilya Ailesi, yeni bir başlangıç olarak niteledikleri bu toplantıları geleneksel hale getirmeyi planladıklarını ve her ay gerçekleştireceklerini söyledi.
Mobilya dünyasına 1989 yılında giriş yapan ve kısa sürede büyük yol kat eden Kirmasti Kervan Mobilya, Mustafakemalpaşa ve Karacabey’in yanı sıra Gönen, Manyas ve Mudanya’daki şubeleriyle evinde konfor ve rahatlığı sevenlere 27 yıllık kalitesinden ödün vermeden hizmete devam ediyor.
Bu yıl ilkini gerçekleştirdikleri ‘Genişletilmiş İstişare Toplantısı’nda günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yapan işletmenin Yönetim Kurulu Başkanı Niyazi Dal, başarının ekip işi olduğunun altını çizdi. Başarı yolunda Kirmasti Kervan AVM personelinin büyük emeği ve katkısı olduğunu vurgulayan Niyazi Dal, bu mutluluğu çalışanlarla paylaşmanın gururu içinde olduklarını söyledi.
Konuşmasını “Bölüşürsek tok oluruz, bölünürsek yok oluruz” şeklinde sürdüren Niyazi Dal, Kirmasti Kervan AVM’nin kalite ve güvenilir hizmetini Türkiye’nin her yerine, bununla da kalmayıp dünyanın birçok yerine taşımayı hedeflediklerini belirtti.
Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Erol Dal ve Lütfü Dal konuşmalarında “Unutmamamız gereken şu ki, başarının anahtarı birlikteliktir. 1989 yılından 2016 yılına uzanan başarı dolu bu yolu sizlerle yürümekten mutluluk duyuyoruz. İnançlarımızın ve umutlarımızın başarıya dönüşmesi ümidiyle.” ifadelerine yer verdi.
Başarının ekip işi olduğuna dikkat çeken Genel Müdür Ömer Dal, “Hep birlikte daha geniş kitlelere hizmet götürebilmek temennilerimle, birlik ve beraberliğimizin daim olmasını dilerim.” ifadesini kullanırken, Genel Müdür Yardımcısı Ercan Asa ise şirketin Kirmasti Kervan AVM Fakültesi adı altında bir eğitim yuvasına dönüşmesini ve sektörün en iyisi olmayı hedeflediklerini belirtti.
Toplamda 9 saat süren bu toplantının 6 saatlik kısmını oluşturan sunumu gerçekleştiren Ercan Asa “Birleşmek başlangıçtır, birliği sürdürmek gelişimdir; birlikte çalışmak başarıdır.” diyerek takım ruhuna işaret etti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.