Başarılı öğrenci ve öğretmenler ödüllendirildi!

Karacabey Atatürk İlkokulu’nda önceki gün DynEd Dil Eğitim Sistemi 1. Dönem Sonu Değerlendirme Toplantısı ve Ödül Töreni gerçekleşti. Eğitimde 2023 Vizyonu kapsamında, 4-12. sınıflar yabancı dil eğitimi çalışmaları, her bir öğrencinin bireysel gereksinimine cevap verecek şekilde seviyelendirildi. Bunun yanında çevrimiçi ve interaktif etkinliklerle donatılarak, mobil teknolojilerle desteklendi. Ayrıca anadili İngilizce olan konuşmacıyla konuşma etkinlikleri, kelime ve dil bilgisi çalışmaları yapmalarına imkân veren DynEd İngilizce Dil Eğitim Sistemi’nin aktif ve verimli şekilde kullanılması ve gerekli tedbirlerin alınması amaçlandı.
Bu doğrultuda, 2018-2019 Eğitim-Öğretim Dönemi’nde DynEd Dil Eğitim Sistemi Karacabey’de de aktif olarak kullanılarak, başarılı çalışmalar Bursa’da temsil edildi. 2018-2019 Eğitim Öğretim yılı 1. Dönem çalışmalarının değerlendirilmesi, başarılı öğretmen ve öğrencilerin ödüllendirilmesi toplantısı ise geçtiğimiz Perşembe günü Atatürk İlkokulu Toplantı Salonu’nda yapıldı.
Programa İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Dingin ve İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Emel Erken de katıldı. İlçe DynEd Koordinatörü Hasene Gündoğdu’nun sunumuyla gerçekleştirilen toplantı sonunda başarılı öğrenciler ile öğretmenler ödüllendirildi.
Programda konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Dingin, “İlçemizin göstermiş olduğu bu başarıdan dolayı tüm okul müdürlerimizi, öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dilerim.” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.