Başarı umut verici

Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet Aydın, köylerdeki yükselişe dikkat çekti:
Karacabey Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet Aydın, bu yıl yapılan “6. ve 7. Sınıflar Seviye Belirleme Sınavı” sonuçlarının umut verici olduğunu belirtti.
            Açıklanan sınav sonuçlarında, köy okullarının yükselişinin önemine vurgu yapan Şube Müdürü Mehmet Aydın, bu başarının sürekli olmasını diledi.
            Cumhuriyet İlköğretim Okulu, 6 ve 7. sınıflarda da zirveyi yine kimseye kaptırmadı. 25 ilköğretim arasında 6. sınıflarda ilk 10 sırada 5, 7. sınıflarda ise 6 köy okulu yer aldı.
            Köy okullarındaki belirgin yükselişin takdirle karşılanması gerektiğini kaydeden Mehmet Aydın, köylerdeki eğitime önümüzdeki yılda büyük önem vereceklerini söyledi.
            6. sınıflarda Şehit Bahadır Tayfur İlköğretim Okulu öğrencisi Kadir Emre Avcı’nın Karacabey birinciliğinin yanı sıra Türkiye beşincisi olmasının ayrı bir heyecan yaşattığını dile getiren Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet Aydın, 80 soruda 79 doğru yanıt ve 1 boş bırakan Kadir Emre Avcı’yı başarısından dolayı kutladı.         
            Sıralamaya giren Ömer Matlı’dan Furkan İrmek ile üçüncü olan Cumhuriyet İlköğretim’den Ayşegül Tanrıkulu’ya da kutlayan Mehmet Aydın, 7. sınıflar birincisi Atatürk İlköğretim’den Mümin Can Duymaz, ikinci Cumhuriyet’ten Arda Kutay Kaya ile üçüncü Ömer Matlı’dan Ezgi Yeşim Taşkın’la gurur duyduklarını ifade etti.
Şube Müdürü Mehmet Aydın, sınavlara giren tüm öğrencilerin isterlerse başarıyı yakalayabileceklerini belirterek, özverili çalışmanın ve inanmanın her türlü zorluğu aşmada yarar getireceğini sözlerine ekledi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.