BAL-GÖÇ camiası iftar yemeğinde bir araya geldi

Balkan Göçmenleri Kültür ve Dayanışma Derneği Karacabey Şubesi Ramazan ayı münasebetiyle iftar yemeğinde bir araya geldi.
Çok sayıda üyesi bulunan Bal-Göç’ün büyük ilgi gören 5. ‘İftar yemeği’ Hacı Erol Onur Camii Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.
Nezih bir ortamda gerçekleşen iftara Bal-Göç üyelerinin yanı sıra Genel Merkez temsilcileri, siyasi parti temsilcileri ile birlikte sivil toplum kuruluşları temsilcileri de katıldı. Yoğun katılımın olduğu gecede Ramazan ayının huzur ve bereket ayı olduğunu belirten Bal-Göç Başkanı Musa Öztürk, “Tüm İslam coğrafyasında bu mübarek ayın huzurlu ve bereketli geçmesini diliyorum. Bizler Bal-Göç ailesi olarak geleneksel hale getirdiğimiz iftar yemeklerimizi düzenlemeye devam ediyoruz. Üyelerimizle böyle anlamlı bir günde buluşmak bizler için son derece önemli. Bu yıl 5. düzenlediğimiz iftar yemeğine üyelerimizin ve bizleri seven dostlarımızın katılımından çok mutlu olduk. Bizler birlik ve beraberlik içinde olmaya devam edeceğiz. Bir olmak, birlikte olmak, birlikte düşünmek, birlikte heyecanlanmak, birlikte yorulmak, birlikte üzülmek ve birlikte sevinmek geniş bir aileyi ayakta tutan faktörlerdir. Bal-Göç olarak bizde geniş bir aileyiz. Bu vesileyle birliğimize, beraberliğimize ve kaynaşmamıza vesile olan bu iftar soframıza katılarak yüzümüzü güldüren misafirlerimizin yoğun ilgisine çok teşekkür ediyoruz. Allah nice ramazanlara sağlık, huzur ve barış içerisinde ermemizi nasip etsin. Ramazan bayramınızı şimdiden kutlar, bayramın sağlık sıhhat barış ve huzur getirmesini temenni ediyorum” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.