AZ-29, bomba gibi!

Çelikspor’un minik yıldızları göz kamaştırıyor:
Karacabey Yeniköy’de düzenlediği kurslar ile her yıl onlarca çocuğa spor yapma imkanı tanıyan AZ-29 Çelik Spor Futbol Okulu Eğitimleri sona erdi.
            Alt Yapı Antrenörü İbrahim Yavuz eğitmenliğinde göze batan lisansız minik futbolcular şu isimlerden oluştu; Uluabatlı Hasan İlköğretim Okulu’ndan Selçuk Şenol (1998), Cumhuriyet İlköğretim’den Saygın Saygısever (2000) ve Halil Can Köfteci (2000), 14 Eylül İlköğretim’den Kerem Başaran ve Kaleci Enez Vural (2000).
             Alt Yapı Antrenörü İbrahim Yavuz, AZ-29 Çelikspor kış takımı hakkında bilgiler verdi. Tüm minik sporcularda lisanssız olma koşulunun yer aldığını belirten Yavuz, “Bu şekilde takıma uyanlar alınıyor. Ön hazırlık, okul ciddiyeti ve disiplin içinde çalışmayı amaçlıyoruz. Eğitimlerde futbolun temel teorik bilgilerinin yanı sıra, ahlak, arkadaşlık ve paylaşma duygusun ön planda tutuyoruz. Bu çalışma anlayışı içinde amatör kulüplerinin işlerini kolaylaşıyoruz. Ayrıca oyuncularımız, istedikleri takıma gitmelerine olanağı buluyorlar” dedi.
            Kendilerine her yönden katkı sağlayan Rafet Öktem ile Nizam Sezer’e de teşekkür eden İbrahim Yavuz, Karacabey’deki en büyük eksikliğin idman sahalarının yoksunluğu olduğuna işaret etti.
            Antreman sahası bulamadıkları için çalışmalarında sıkıntı yaşadıklarına değinen Yavuz, Karacabey Lisesi’nin beton sahasında idman yapmak zorunda kaldıklarını sözlerine ekledi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.