AYS Koçak’tan yalıtım semineri

Isı, ses, yangın, su ve yalıtım konusunda kapsamlı olarak verilen seminere Karacabey’in inşaat sektöründen yoğun katılım oldu.
AYS Koçak Ltd Şti. tarafından gerçekleştirilen seminere konuşmacı olarak yalıtım uzmanı Hasan Muslukçu katıldı. AYS Koçak firmasında düzenlenen seminere ilişkin değerlendirmede bulunan Azmi Koçak, “Bu katılım Karacabey’in yalıtım konusunda ne kadar bilgili ve ilgili olduğunu bizlere tekrar göstermiş oldu. Yine de katılan kişiler bilmedikleri yada aslında yanlış bildikleri bir çok konuda bilgi sahibi oldular. Özellikle ısı yalıtım konusunda ısı kaybını önlerken insan sağlığını bozmayacak olan hammaddesi doğal madenlerden oluşan, özellikle bor madeninden faydalanılarak üretilen mantosür ürününün çevreye ve insan sağlığına zarar vermeden yalıtım sağlıyor. Hem de yangına dayanıklılığı ile öne çıkıyor.
Diğer yalıtım ürünleri gibi binanızı delmeden, depreme dayanıklı bir şekilde yalıtım yapılabilecek bir ürün” diye konuştu.
Seminerde ‘Mantosür hazır ısı yalıtım sıvası’ hakkında bilgilendirme yapılırken, seminer sonunda katılımcılara ikramda bulunuldu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.