KTSO’dan “tebrik” ziyaretleri

Karacabey Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) meclis üyeleri, 40. yılını kutlayan Sütaş ile yenilenen CHP ve Ziraat Odası yönetimlerini ziyaret etti.
KTSO meclis üyelerinin ilk durağı, 40. yılını kutlayan Türkiye’nin sütçüsü Sütaş oldu. KTSO heyetini karşılayan Sütaş A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Vekili Tarık Tezel, Sütaş’ın tarihini, bugünkü durumunu ve hedeflerini anlattı.
Sürdürülebilirlik ve ekip olabilmenin öneminden bahseden Tarık Tezel, “Sektörde 40. yılımızı yaşadığımız bu günlerde, yeniliklerin öncüsü olmaya devam edeceğiz” dedi.
İlçeye ve ülke ekonomisine katkılarından dolayı Sütaş ailesine şükranlarını sunan KTSO Başkanı Naci Güncü, Selim Tarık Tezel’e Türk bayrağı motifli filografi tablosu takdim etti. Sütaş’ın ilçenin gururu olduğunu dile getiren Güncü, başarının devamını diledi.
Ardından yenilenen Ziraat Odası yönetimine tebrik ziyaretinde bulunan KTSO heyeti, Erhan Erdem ve ekibine başarı diledi. KTSO binasındaki eğitim ve toplantı salonlarının Ziraat Odası’na her zaman açık olduğunu kaydeden Naci Güncü, Karacabey’e faydalı olacak her konuda bir arada çalışmaktan mutluluk duyacaklarını belirtti.
KTSO heyeti, daha sonra CHP İlçe Teşkilatı’na ziyarette bulunarak İlçe Başkanı Gönül Avil ve ekibine başarı diledi. Karacabey için faydalı olabilecek görüşlerin paylaşıldığı ziyarette Naci Güncü, CHP yönetimine genel seçimlerde başarı diledi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.