Ayhan Emir onuruna veda yemeği

Karacabey Çıraklık ve Mesleki Eğitim Merkezi Müdür Yardımcısı Ayhan Emir 30 yıllık başarılı idareciliğinin ardından emekliye ayrıldı.
1987 yılından itibaren eski adıyla Karacabey Endüstri Meslek Lisesi’nde 24 yıl idareci olarak görev yapan Emir, 2011 yılında Karacabey Çıraklık ve Mesleki Eğitim Merkezi’ne Müdür Yardımcısı olarak atandı. Eğitim Merkezi’nde de 6 yıl başarıyla çalışan Ayhan Emir 24 Temmuz 2017 itibari ile emekli oldu.
Önceki gece Endüstri Meslek Lisesi’nde uzun yıllar birlikte çalıştıkları arkadaşları tarafından Emir ailesi için bir veda yemeği düzenlendi.
Ailece samimi bir ortamda gerçekleşen gece de duygusal anların yanı sıra eğlenceli anlar da yaşandı. Öğretmen arkadaşları S.Ayhan Sağlam, Ayhan Kahveci, Naim Sevim, Ali Öner ve Osman Öztürk öğretmenler eşleri ile birlikte Emir ailesini yalnız bırakmadı.
Veda yemeğinde konuşan Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü S.Ayhan Sağlam; “Eğitim-öğretim adına böyle gayretli dürüst ve çalışkan bir öğretmenimizi kaybedecek olmanın burukluğunu yaşıyoruz. Ayhan Emir ve ailesine Karacabey’e verdikleri hizmetlerden dolayı çok teşekkür ederiz. Burada her zaman bir evleri olduğunu da unutmamalarını istiyoruz. Emeklilik hayatlarının da sağlık ve mutlulukla sürmesini diliyoruz” şeklinde konuştu.
Ayhan Emir de, “Meslek hayatımın tamamını Karacabey’de tamamlamış olan şanslı bir aileyiz. Ne mutlu sizler gibi arkadaşlarım oldu. Her şey için çok teşekkür ederiz. Hakkınızı helal ediniz, bizlerde helal ediyoruz. Tüm Karacabey’e Allahaısmarladık diyoruz” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.