Ayça Haksever’e altın madalya!

Scrabble Turnuvasına, Cumhuriyet damgası:

28 okul ve 112 öğrencinin katıldığı turnuvaya Cumhuriyet İlköğretim Okulu İngilizce Öğretmeni Zeynep Güçlü Arat önderliğinde 4 kişilik öğrenci ekibiyle katıldı. 4’lü gruplar halinde eleme usulü yapılan yarışmalarda Cumhuriyet İlköğretim Okulunu Ayça Haksever, Neslişah Kocacıklı, Zeynep Naz Kilci ve Damla Fıçıcı temsil etti. İlk etaplarda başarı sağlayan Cumhuriyet İlköğretim Okulu öğrencileri  “Scrabble Turnuvası”nda okul olarak 5. oldu.

Cumhuriyet İlköğretim Okulunu öğrencisi Ayça Haksever, tüm etapları geçerek 4 kişilik final grubuna yükselme başarısı gösterdi. Heyecanlı geçen final karşılaşmasının sonunda birinciliği elde eden Cumhuriyet İlköğretim Okulu öğrencisi Ayça Haksever, net bir skorla kazandı.

            Yapılan ödül töreninde Ayça Haksever altın madalya alırken, birincilik ödülü olarak “Notebook” bilgisayar hediye edildi.

Ödül töreninde İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet Arı’nın yanı sıra, Okul Müdürü Rafet Yılmaz, Müdür Yardımcısı Özer Şahay, İngilizce Öğretmeni Zeynep Güçlü Arat, Okul Aile Birliği Başkanı ve üyeleri ile veliler de hazır bulundu. Bu gurur tablosu duygusal anların yaşanmasına neden oldu.

Dingin’den kutlama

Ardından İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Dingin, Cumhuriyet İlköğretim Okulu’nu ziyaret ederek öğrencilere “Başarı Belgesi” takdim etti.

            Dingin, “Bu başarının artarak önümüzdeki yıllarda da sürmesini diliyorum. Umut ediyorum ki önümüzdeki yıl hepiniz daha da başarılı olarak okulunuzu ve ilçemizi ilk sıraya yerleştirirsiniz.” dedi.

Daha sonra öğrenciler ile birlikte pasta keserek başarıyı kutlayan Emin Dingin, başta İngilizce Öğretmeni Zeynep Güçlü Arat olmak üzere öğrencileri ve okul yönetimine başarılarının devamını diledi.

Okul Müdürü Rafet Yılmaz ise, “Öğrencilerimi, öğretmenlerimi ve yönetici arkadaşlarımı gayretlerimden dolayı kutluyor, başarılarının devam edeceğine inancımı belirtmek istiyorum.” dedi.

 

          

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.