Avukatlar “adalet” için yürüyecek

Karacabey’de, “Avukatlar Günü” nedeniyle yürüyüş ve açık hava toplantısı düzenlenecek. 6 Nisan Pazartesi günü gerçekleşecek programa, Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Fevzioğlu, Yargıçlar ve Savcılar Birliği ile Yargıçlar Sendikası yöneticileri katılacak.
Karacabey Atatürkçü Düşünce Derneği Başkanı Haluk Aka, “Avukatlar Günü” etkinlikleri ile ilgili açıklama yaptı.
Etkinliklerin, Pazar günü Bursa’da yapılacak olan “Adalet yürüyüşü ve açık hava toplantısı” ile başlayacağını belirten Haluk Aka, programın Pazartesi günü Karacabey’de devam edeceğini duyurdu.
İlçedeki etkinlik hakkında bilgi veren ADD Başkanı Haluk Aka, “Avukatlar Günü’nü, Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Fevzioğlu, Yargıçlar ve Savcılar Birliği ile Yargıçlar Sendikası yöneticilerinin katılımıyla kutlayacağız.
Pazartesi günü saat 11.45’te İlçe Stadı önünden Cumhuriyet Alanı’na yürüyeceğiz. Buradaki açık hava toplantısında katılımcılar tarafından önemli mesajlar verilecek. Daha sonra tekrar yürüyüşün başlangıç noktasına döneceğiz.
Avukatlar Günü etkinliklerinin, gerçek hukuk devletine ulaşmamızda önemli bir aşama oluşturacağına inanıyoruz. Tüm halkımızı programa davet ediyoruz” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.