Atletizm’de Öner’le sevindik

Atletizm’de Öner’le sevindik
Bursa Atletizm İl Temsilciliği’nin, atletizmi geliştirmek amacıyla organize ettiği Atletizm İl Birinciliği yarışmasında Murat Öner 3. oldu.
Geçtiğimiz Cuma günü saat 11:00’de Botanik Park’ta yapılan yarışmalarda ilçemizi temsil eden minik sporcumuz Ömer Matlı İlköğretim Okulu öğrencilerinden Murat Öner, küçük erkekler yarışında 3. olarak madalya kazanan tek sporcumuz oldu.
Uluabatlı Hasan İlköğretim Okulu’ndan Büşra Keskin, derece yapacağı küçük kızlar yarışının son 500 metresinde rakibiyle girdiği mücadelede yerde kalarak bu şansını kaybetti. Diğer sporcularımızdan da her hangi bir derece çıkmayınca Murat Öner’in elde ettiği üçüncülükle yarışmaları tamamladık.
İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Şaban Bayraktar, atletizm yarışmalarına katılan tüm sporculara teşekkürlerini ileterek, okulların spora olan ilgisinin artmasıyla bu tip yarışmalara daha sık katılacaklarını belirtti. Bayraktar, okulların antrenman için Atatürk Spor Salonu’nda faydalana bileceğinin altını çizerek, ileride yapılacak yarışmalarda daha iyi dereceler elde edilebileceğini söyledi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.