Atatürk Spor Salonu ve Sentetik Saha Karacabey Belediyesi’ne devredildi

‘Sportif Kent’ hedefi doğrultusunda bugüne dek birbirinden güzel projeleri hayata geçiren Karacabey Belediyesi, çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.
Bu kapsamda Mustafa Fehmi Gerçeker Stadyumu’nun ardından yapılan protokol ile Atatürk Spor Salonu ve Sentetik Saha’nın da Karacabey Belediyesi’ne tahsisi gerçekleşti.
Karacabey Belediyesi’nde düzenlenen imza töreninde konuşan Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, göreve geldikleri günden bu yana ilçenin mevcut potansiyelini harekete geçirecek çalışmalar yaptıklarını söyledi.
Özkan, sürekli yenilikçi projeler geliştirdiklerine dikkat çekerek, “Hedeflerimiz arasında önemli bir yer tutan ‘Sportif Kent’ hedefi doğrultusunda da kararlı adımlarla ilerlemeye devam ediyoruz. İlçemizin spor alanında adını duyurması adına var gücümüzle çalışıyoruz. Atatürk Spor Salonu ve Sentetik Saha’nın belediyemize tahsisinin hayırlı olmasını diliyorum” dedi.
Özkan, vatandaşların sağlıklı ve bilinçli bir şekilde spor yapmasının önemli olduğunun altını çizerek, Karacabey’de spor kültürünün yaygınlaştırılması adına çalışmaları tüm hızıyla sürdüreceklerini kaydetti.
2. Lig maçlara ev sahipliği yapacak
Atatürk Spor Salonu’nun 600 seyirci kapasitesi ve 800 metrekarelik oyun alanına sahip olduğunu ifade eden Özkan, “Salon ilçede aktif halde sürdürülen voleybol, basketbol ve güreş gibi spor dallarındaki çalışmalara katkı sağlayacak. Bunun yanında Atatürk Spor Salonu ilçemizi 2. Lig müsabakalarında temsil eden Karacabey Belediyespor Voleybol Takımı’nın oynayacağı maçlara da ev sahipliği yapacak. Böylece salon 2. Lig maçların oynanması ile ilçeye ayrı bir fonksiyon kazandırmış olacak” diye konuştu.
Sporu önemsiyoruz
Sporu önemsediklerini vurgulayan Başkan Özkan, “Özellikle gençlerimize spor sevgisi aşılamak için elimizden geleni yapıyoruz. Spor alanında başarılarımız artarak devam ediyor. Sağlıklı ve mutlu nesiller için spor, ‘olmazsa olmaz’ faktörlerden biridir. İlçedeki sportif altyapının güçlendirilmesi adına tüm branşlara destek vermeye devam edeceğiz” dedi.
Sporu hayatın her alanına taşımak için yoğun çaba gösterdiklerini dile getiren Özkan, Mustafa Fehmi Gerçeker Stadyumu’nun ardından Atatürk Spor Salonu ve Sentetik Saha’nın Karacabey Belediyesi’ne devredilmesinden dolayı büyük mutluluk duyduklarını söyledi.
Güzel çalışmalar olacak
Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Ayhan Sağlam da, protokolden büyük memnuniyet duyduğunu kaydetti. Sağlam, Atatürk Spor Salonu ve Sentetik Saha’nın Karacabey Belediyesi’ne tahsisinin ilçe adına oldukça güzel bir gelişme olduğunu belirterek, “Bu durumu memnuniyetle karşıladık. Atatürk Spor Salonu ve Sentetik Saha’da çok güzel çalışmaların olacağına inanıyorum” diye konuştu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.