Atatürk Spor Salonu modernleşiyor

Atatürk Spor Salonu modernleşiyor
Karacabey Atatürk Spor Salonu, 75 bin YTL’lik ödenekle modern bir çehreye kavuşmayı beklerken, yardımseverler şimdiden kolları sıvadı.
Şaban Bayraktar’ın ilçe Gençlik ve Spor Müdürü olmasıyla kabuğundan çıkan kurum, sportif faaliyetlere ev sahipliği yapan tesislerini de halka açtı. Karacabeylilerin rahatça spor yapmalarına olanak sağlayan tesisiler de ki bazı eksiklikler ise hayırsever iş adamlarının yardımlarıyla gideriliyor. Kısa süre önce başlayan Salon Futbolu ile karda kışta spor yapma imkanıyla tanışan vatandaşların büyük takdirini toplayan İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Şaban Bayraktar’a bu kez hayırsever iş adamları destek çıktı.
İl Genel Meclis Üyesi ve Spor Komisyonu Başkanı Adem Surguç, hayırsever iş adamları kadir Sevik ve Haluk Koyuncuoğlu ile dün Atatürk Spor Salonu’nu ziyaret etti. Burada bir süre İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Şaban Bayraktar’la sohbet eden iş adamları daha sonra tesisi gezdi. Atatürk Spor Salonu’ndaki eksiklikleri yerinde gören hayırsever iş adamlarından Sümertek’in işletmecisi Kadir Sevik, salondaki, duş ve tuvaletlerdeki tüm su tesisatı aksamının onarılması üstlendiğini açıkladı. Ayrıca İl Genel Meclis Üyesi ve Spor Komisyonu Başkanı Adem Surguç, Karacabey Ticaret ve Sanayi Odası’nın tesise fax, Sinyal Sürücü Kursu’nun da yazıcı hediye edeceğini vurguladı.
Surguç, Atatürk Spor Salonu’nun onarımı için İl Genel Meclisi’nden 75 bin YTL’nin 2008 yılı bütçesine alındığını belirtti. Surguç, ayrılan ödeneğin bu hafta içinde teknik heyetin hazırlayacağı rapor doğrultusunda salonun çatı ve parkesinin onarımında kullanılacağını kaydetti. Surguç, salonun daha modern hale gelebilmesi için herkesin taşın altına elini koyması gerektiğini belirtti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.